Ltf3053 İlk oğlumda her ay gittim şimdi 11 haftalık hamileyim 9 hafta olana kadar gitmedim çünkü randevu bulamadım doktoruma ama biyandanda icim içimi yedi bebeğim hadi yoksa hadi boş keseyse falan diye ama şükür şuan saglikliyoz bu hafta gittim haftaya ikili test için gideceğim gitmemek bı seçenek ama gidip gormek istiyor insan ben yavrumu görene kadar kendimi hamile gbi hissetmemiştim ama ne zaman o minik elleri hareket ederken gördüm şuan herşeye daha çok dikkat ediyorum
Kbrakrs Karı koca doktor olan bi akrabam var , koca olan radyoloji uzmanı , 2 kez eşine baktırmış ve kadın doğum doktoruna hiç gitmedim henüz dedi 🥰
uraz_ve_annesi- Meyra41 ultrasonun bebeğe zararı nedir peki ben çok araştırma yaptım anneyede bebeğede hiçbir zararı yok diye yazıyor makalelerde ve doktorum da aynı fikirde merakımdan soruyorum sadece
Meyra41 uraz_ve_annesi- evet bende zararlı biliyordum ama yorumunuzdan sonra araştırdım herhangi bir zararı yokmuş :) ozaman her ay bakmaya devam :))
afroditt Seherrr1234 Annem 😂 doğumda gitmiş bende sormuş kız mı erkek mi cinsiyetimi bile bilmiyormus
Poyras Deletedmom52620 inan bende evde ultrason olsa açar açar dinlerim böyle sorumsuz insanların anne olmasını kesinlikle istemiyorum bu kadar gamsız olunmamalı bence rahatlıkda batar bi yerden sonra
Deletedmom52620 Poyras 1 hafta önce kontrolüm vardı sabah kanama geldi 14+4 haftalığız şehir dışındayız regl gibi hemen eşimle hastaneye geldik şuan serum iğne vuruluyorum o kadar sorunlu bir gebelikti ki artık gerçekten umudum kalmadı benim yolun sonunu göremeyeceğiz birde normal gebelik olsa benim içim rahat etmez yani sonuçta dünyaya bir can getireceksin insan gene merakından gelir hadi benim sorunlu bir gebelik baştan beri neler yaşadım sürekli geliyorum birde normal gebelikte ölürüm ya 2 haftayı zor ediyorum. Bir gğn görsem ertesi gün napıyor acaba diyorum yaşıyor mu meraktan çatlıyorum.
Poyras Meyra41 maalesef öyle olmuyor daha önce karnımda öldü 3 hafta haberim olmadı şimdi riskli gebeyim 15 günde bi kontrole gitmek zorundayım onda zehirlenme aşamasına gelmişim fark edilmese ölümle sonuçlanacaktı yani bazen dışarıdan bakıldığı gibi kolay olmuyor