deletedmom351 Canım ben sezaryen oldum 3 ay önce inanır mısın hepsi elimde kaldı kullanamadım akşam 5te doğum yaptım diğer gün öğlen gönderdiler onun için hiç gerek yok çok şey almaya hele biberon emzik yastık şampuan vs bebeği orada yıkayamazsın ki zaten onun için kendine ağırlık yapma ama allah korusun sarılık solunum vs gibi sıkıntı olursa eşin gider alır
Aysece Sedaervak hamileliğimin 33. Haftasından sonrası daha zor oldu ondan önce ne midem bulandı ne bişi
Sedaervak Aysece bende aynı canım. Çok rahat geçiyordu ama artık çok zorlaştı. Hiç bişey fayda etmiyor
Dodoveannesi Flz ne olur ne olmaz diye ben çantama koydum bir tane. Hem belli olmuyor kaç gün hastanede kalınacağı.
Dodoveannesi Flz ayrıca bebeğin saçları uzayana kadar şampuan kullanmayın bence. banyo yaptırırken suyuna biraz badem yağı ya da anne sütü katarsınız.
Dodoveannesi Bir de kendiniz için doğum esnasında giymek üzere kalın çorap alırsanız iyi olur. Sancılara iyi geliyormuş. Düzeltme ! Sonradan gördüm çorap yazmışsınız zaten
Dodoveannesi Flz maalesef sezeryanda nasıl hiç bilmiyorum. siz yinede kalın çorap götürün. Sorarsınız.
Sedaervak [bilinmeyen] kesinlikle hastaneden çıkarken giymeye kıyafetinizi de çantanıza koyun ben kızımda akıl edemedim giderken düzgün giyindim çıkarken de giyerim diye düşündüm ilk defa ameliyathaneye giriyorum daha önce giren de olmadı görmüş olsam. Üstümden çokarttıpım herşeyi poşete doldurup eşime teslim etmişler. Ayakkabı falan herşet içindeydi. Eşimde eve götürmüş o poşeti. Eve yağımda neyle gittim tahmin edin bakayım kokoş süslü lohusa terliğiyle üstümde ferace ayyy düşündükçe çıldırıyorum ve halime gülüyorum. Şimdi herşeyimi hazırladım
Dodoveannesi Sedaervak bizim hastane hemen yanımızda. Ben pijama ile gelmeyi düşünüyorum 😂 üstüne bir hırka. Tamamdır
Sedaervak Bende bebeğin çantasına 3 hastane çıkışı Ayriyetten ayaklı tulum üst badi Çıt çıtlı zıbın bu yeni doğanlar için uzun kollu zıbın. Çorap eldiven şapka ince battaniye hastane odası sıcak olur diye Ekimde olacak doğum birde öıkarken soğuk olur diye kalın battaniye. Emzik biberon pişik kremi sudocrem. Bebek beşiğine sermeye çarşaf Kendime de Bir tane kısa bir tane uzun kollu lohusa takımı Ayriyetten yedek bir takım daha pijama takımı Hamile kilodu emzirme sütyeni Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet El havlusu diş fırçası macunu Hastane odasını süslemek için malzemeler ikramlıklar falan da var
Flz Kızlar sabah doğum yaptım, bebeğimle yatıyoruz şuan 🤗 Amelyata girene kadar korkum yoktu heyecan yoktu amelyathanede biraz heyecan yaptım iyiki spinal istememişim 😂 Zaten beni yatırmalarıyla uyumam bir oldu çok şükür hemen uykuya dalmişim ayılmam da zor olmadı amelyathanede ayılttılar Odaya geldiğimde bebeğimi de getirdiler insan biraz sarhoş gibi oluyo ama kendime geldim hemen agrı kesici filan yaptılar agrım da yoktu Ama ayaga kalkarken zor oldu dikiş yeri acıyo tabiki 😂 neyseki onu da atlattık şuan sütüm gelmedi ve gaz sorunum var onun dısında iyiyiz