Flz Tuba704 çorap havlu çorap ve patik aldım nerdeyse ev botumu da alcam 😂 çok üşürsem diye kendime bi sürü şey koydum tek valize sıgmadı 🤦🏻♀️🤗 kışları çok üşürüm kansızlık var
Flz Aysece ben 38 deyim canım bakarsın seninki de bugün yarın gelir belli olmaz 😋😋 ayy ben yarın bu saatlerde kavusuyorum inşallah 🙆
Flz Sedaervak inşallah ben de senin gibi rahat geciririm sonrasında...yarın bu saatlerde belli olcak bakalım 🤗
Sedaervak Flz inşallah canım. Bu sefeer korkuyorum ama sanki kesilen yer bir daha kesilince çok acıyacakmış gibi geliyor. 28 ay var kızımla oğlum arasın da 🐣👧
Tuba704 Yaaaa ne güZel ben korka korka normal doğuma gidicem😂😂 ağlaya ağlaya belki sezeryana gitsem koşarak giderdim kim bilir🤔
Flz Aysece ayy ben de bi yandan diyorum gelsin artık yürüyemiyorum bile yatarken rahat değilim ve kıyafetlerim olmuyo ama bi yandan da cabuk gecti diyorum 😇
Dodoveannesi Bebiş için şampuan ve yastığa hiç gerek Yok. Onun yerine karın ağrıları için weleda nın yağı var ondan alın bence.
Aysece Flz midem hala yanıyo uyku düzenim alt üst stres dersen hepten arttı akşam doktora gitçem bakalım ne dicek bu sefer
Dodoveannesi Flz ne olur ne olmaz diye ben çantama koydum bir tane. Hem belli olmuyor kaç gün hastanede kalınacağı.
Dodoveannesi Flz ayrıca bebeğin saçları uzayana kadar şampuan kullanmayın bence. banyo yaptırırken suyuna biraz badem yağı ya da anne sütü katarsınız.
Prensimingeliyo Flz hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum ama havalar soğumaya başladı Bi tanede kışlık battaniye alabilirsin
Aysece Sedaervak hamileliğimin 33. Haftasından sonrası daha zor oldu ondan önce ne midem bulandı ne bişi