Zeynppppp Arkadaşlar prilam kullanıyorum normalde kalmadı yarın alıcaz yazdırıp kaç gündür ilaçsızım bugün şiddetli bulantı kusma var dramamine var komşuda buldum ama içmedim içenler oluyormuş işe yararmı çok kötü oldum ya 😢😢😢
Gamzess1 Zeynppppp Hamilelikte içenler olabilir canım ama benim alerjim var o ilaca mesela genel olarak ilaç alerjin varsa tavsiye etmiyorum panik atak nefes alamama felan yapıyor doktoruna danışmadan içme derim
Zeynppppp Gamzess1 aaa öylemi doktorda bilemezki alerji yapacağıbı bi seferlik iç derde ama çaresizim gecede uyutmuyor zehir ediyor gecemi gündüzümü bulantı
Gamzess1 Zeynppppp Canım gidebiliyosan bi acile gitsen serum çok iyi gelirdi çok geçmiş olsun geçer inşallah
cileklicookie Zeynppppp asiri bulanti durumunda ne icersen ic geri cikar canim boyle durumlarda bir kac saat bekleyip icip direkt uyumak daha mantikli 9 ay kusmuş birisi olarak tecrübeyle söylüyorum :)
Basaktrk Zeynppppp üzülme bunlarda geçecek bende kusuyordum çok zofer kullanıyorum onun sayesinde geldiğim midemde kalıyor 😁
Zeynppppp Basaktrk zoferi siz kaça alıyordunuz aslında aldım ama fiyat çok fazglaydı değişicek yarın prilam gelicek içinde sadece 10 tane var 130 tl
Zeynppppp Basaktrk çok pahalı sadece 10 gün prilamda diğer hamilelikte bende işe yaramadı ama bunda yaradı biraz ya bi gelseydi ilacım 😢
Basaktrk N_3637 kız 8 mg çok yüksek değilmi benim anneannem kanser hastası oda kullanıyordu terapiden sonra mide bulantısına karşı onada 4 mg vermiş doktor
Basaktrk Zeynppppp ya İnan biraz azarsa hiç değmez ama işte midede yemek kalmıyor kusmaktansa 10 günde bir alıyorum 😩