Mavidunyamm Bebegim_veben benimde ikinci gebeligim. Herkesin yapısı farklı ikinci gebeliği olduğu halde 22 de bile hisseden birsuru insan var burda
Mavidunyamm Fde95 canım bende birkaç gün önce hissettim artık daha hissetmedim şuan 18+5 im. Düzenli olarak hareket hissetmeyene kadar maalesef bu korkular oluyor 😥 Allah’a emanet ediyoruz yavrularımızı başka yapacak bir şey yok 🙏
bebek3535 Nus_12 Nus_12 Bazen hissediyordum ama eşim dokunur dokunmaz nerede olduğunu anlayabiliyordu 😅
ebrulegarci Nus_12 20+4 günlük hamileyim sağa doğru uzaninca sağa geçiyor solada aynı şekil Farklı pozisyona geçince bebeğim de benimle birlikte yer değiştiriyor özellikle uzaninca çok hareketli oluyor ☺️
bebek3535 ozgurum10 Benim eşim 18. Haftalarda karnımdaki sertlikten dokunarak olduğu yeri anlayabiliyordu. 21. Haftadan beride hareketlerini dışarıdan hissetmeye başladı 😊
ozgurum10 Dilara71 bende de o ağırlık bi doluluk var da acaba bebek midir diye arada kaldım bende sertlik de oluyor mu aynı zamanda bende 16.haftadayim
Laylaycizi_96 Nus_12 ilk kızımı cok cabuk hissettim bu kızımda bebegin pozisyonu ters cok gec hissetmeye basladım 23 24 den sonra tam net hissettim
ogrtmnanneee 20+4 üm 15 ten beri hep sağ tarafta ufak bir çıkıntı vardı artık tamamen hissediyorum sağda olduğunu . 18 de anladım aslında ama 20 nin başından itibaren ufak ufak hareketlerde hissettim net olarak 🥰