aslansmommm Nus_12 şu an 19 hafta bitti,nerdeyse 13. Haftadan beri sağda durdugunu hissediyorum orda sertlik var sola hiç geçmedi 😌 gebeliğin başından beri yerleşme agrılarım falanda hep sağda olurdu 🥰
Pineapplee Nus_12 19. Haftadayım ama hala hissedemedim ben 🤦🏻♀️ zayıfım aslında ama ne kayma hissettim ne balık 😂
Fde95 Ya ben 20 haftaligim bebegimi hic hissetmiyorum🤦🏻♀️ 16haftaliken doktor henuz erken kilolu hamile oldugun icin 20-22 hafta arasi hiss edersin dedi sizce oylemi? Kilolu hamile kalan bayanlar varmi?
Bebegim_veben Fde95 bende kilolu hamileyim ama 12 haftada hissetmeye başladım 2 gebeligim şimdi 23 haftalık olduk düzenli hissediyorum
Fde95 Bebegim_veben 12 hafta doktora dedigimizde mumkun degil diyor cok kucuk onu hissedemezsiniz diyor yani hanginden sorsak oyle diyolar belke kaz filandir 🤔 yok vallahi ben hissetmiyorum galiba benim kiz cok sakin cocuk :D
Mavidunyamm Bebegim_veben 12 mi 😁 yok 2 haftalıkken hissettiniz. Ya gerçekten kadın endişeli endişeli neden hissetmiyorum diyor siz 12 de hissettim bende kiloluyum falan diyorsunuz insanların moralini bozmakta üstünüze yok
susam111 Bende 20. Haftadayım sağda benim ki öyle hissediyorum cinsiyetimiz de erkek . 18. Haftadan beridir de hareketlerini hissedebiliyorum , pıt pıt vuruyor gibi yada bir yerden bi yere kayıyormuş gibi hatta şu an yazarken bile kaydığını farkettim 😂😂😂
Fde95 susam111 ya belki anlamiyorumdur anlaşılan bir seymi? Bazen bebegin oldugu yerlerde garib bir ağrı oluyor sanki icerde bebek yerini degisiyorda banada agri geliyormus gibi hiss geliyor ama boyle kayma veya herhangi bir hareket hissetmiyorum ama usmde haraketli cocuk nedense ben hissetmiyorum belki de ic karnim genisdir o yuzdenmi🤷🏻♀️ zaten karnimda cikmadi
tuananinannesi22 Fde95 canım bende 20 den sonra çok nadir hissetmeye başladım doktor da çok normal demişti şuan 25 haftalığım bazen hissetmediğim bile oluyor kişiden kişiye değişiyor bir iki haftaya sizde hissedersiniz endişe etmeyin 😊 herkesin hamileliği başka oluyor kimi 1 3 14 de hissediyor kimi de bizim gibi geç 😊
Fde95 Mavidunyamm ya merak etmeyin ben takmiyorum oyle seyleri hem doktorum azerbaycandaki en iyi uzman doktor o 16 haftalikken 20-22 hafta arasi demişdi ic haznemin genis oldugunda ola bilir kiloma gorede. Sadece 1aydir gormuyorum 20haftqlikta oldum haraket etmeyince insan korkuyor acaba bir sey mi oldu 🥺 insAllah 21ci haftasinda randevum var saglikli olsunda derdim o 🙏
Mavidunyamm Fde95 canım bende birkaç gün önce hissettim artık daha hissetmedim şuan 18+5 im. Düzenli olarak hareket hissetmeyene kadar maalesef bu korkular oluyor 😥 Allah’a emanet ediyoruz yavrularımızı başka yapacak bir şey yok 🙏
Mavidunyamm Bebegim_veben benimde ikinci gebeligim. Herkesin yapısı farklı ikinci gebeliği olduğu halde 22 de bile hisseden birsuru insan var burda
ozgurum10 Disardan ne zaman belli oluyor babalar ne zaman görebilir veya hissedebilir bebeğin hareket etmesini ?