Aycan16 Cuma günü 6+3 haftalıkmış bebeğim ve kalp atışı duyamadık doktor hemen kürtaj dedi bebeğim 7mm olmuş :( başka bir doktora gittim ve oda duyamadı ama salı gününe kadar bekleyelim dedi. Yarın gidicek doktora inşallah duyabiliriz kızlar hamilelerin duası kabul olurmuş bol bol dua edermisiniz bana daha öncede kürtaj oldum aynı sebepten :( ama bebek daha minikti o zaman :(
Ela12 Aycan16 allah yardımcın olsun canım inşallah duyarsınız kalp atışını ve sende anne olursunn allah şifa versin ikinizede 👏👏ğ
oznursrm Aycan16 İnşallah aycan kardeşim duyarsınız kalp atışını.Rabbim hayırlısıyla bebeğini sana bağışlar inşallah.
AysegulAloluAcikgoz Aycan16 bende 8. Haftama bir iki gun kala duydum canim stres yapmamaya calis insallah duyarsin kalp atisini.
Tugba33 Canım hemen kötüye yorma daha erken hele birde gec dollenme falansa gayet normal kardesim 8. Haftasinda duydu dualarim seninle 🙏
HaYalmila Aycan16 canm bende ilk gebeliğimde bu sebepten kürtaj oldum ama kese düzensiz di yolk kesesi anormal büyümştü hiç kalp atşı oluşmadı ve kendisi düştü beklerken sonrası kürtaj falan.. ama üzülme önemli olan kese nasıl düzenlimi hemen olma bekle biraz daha erken olablir
Tiredmother Stres yapma sakın stres yaptıkça etkilenirsin kafanı dağıtacak şeyler izle aklına getirmemeye çalış rabbim bağışlasın inşallah canım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum
Ngrs Aycan16 Daha çok erken değil mi kürtaj için ben 7.haftamdayken duyduk kalp atışlarını ilk kontrolümde 5.haftamdaydı 🙄
Aycan16 HaYalmila 29 ağustosta gittiğimde doktora bebek 1.5 mm di herşey normaldi. Sonra 7 eylülde gittiğimde bebek 7mm di kalp atışı yok kürtaj dediler sonra başka bir doktora gittim gene kalp atışı duyulmadı ama nolur nolmaz salı gününe kadar bekleyelim dedi kalp atışı yoksa bu bebek nasıl büyüdü anlamadım :( bugün tekrar randevum var hayırlı haberler alırım inşalah :(
SnglD Aycan16 canım inşallah duyarsınız bugün🙏🏻 Banada aynı tepkiyi vermişlerdi 1 hafta sonra gel dediler normaldi herşey hemen kürtaj olma bence bekle biraz derim böyle şeyler olabiliyormuş
Aycan16 SnglD ayy inşallah bende duyabilirim :( daha öncede kürtaj oldum o yüzden çok korkuyorum gene aynısı olcak die :(
SnglD Aycan16 Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerle dönersin, bekle ama biraz daha ilk zamanlarda alttan muayene çok önerilmez ama iyi araştır Onuda, bana büyük ultrason diye birşey varmış oradan baktılar o zaman duyulmuştu