Azra_Mom Eda4119 çatı muayenesi yapmış açıklık çıkmamış demekki çatında dar değil ben söylediklerinden böyle anladım😂 bana çatın dar dedi mesela o muayeneden sonra sen 3 kilodan fazla bebek doğuramazsın sezeryana alırım seni dedi 🥲
Kubra_elif_ahmet Azra_Mom 😂 Aynen bizler emir eri 🤣🤣hayırlısı olsun inşallah yaa gelseler de olur yani 😂😂
Azra_Mom Eda4119 bir sıkıntı yok normal olabilir demekki aksi bir durum olsa söylerdi gönlünce olsun inşallah 😊
eddaaaa Belmaa16 herkeste farklı oluyormuş nişan rengi pembe kahverengi kırmızı ve ya sadece sarı sümüksü yapıda gelebiliyormuş benim hep çatı muayenesinden sonra lekelenmem oldu o yüzden hep kan şeklinde ve ya kahvrengiydi
Yenianneadayi2208 Azra_Mom 3 cm açıkla 2 hafta , 4 cm ile 1 hafta dayandık..36. haftada suyum gelince doğum gerçekleşti ,😊
Azra_Mom Yenianneadayi2208 vovv açıklık olup nasıl gelmiyorlar çok enteresan sizin iyiki dayanmış erkenmiş zaten 🙏🏻 Bizim 1 cm yok gibi bişey o zaman hayırlısı ne diyelim 😅
Yenianneadayi2208 Azra_Mom ilaçla durdu paşam 😅 yoksa yola girmişti erkenden..şaka bir yana bnm gibi erken haftalarda olanalr için zor bir süreç…Allah sizi de bir avazda kurtarsın