Azra_Mom Kızlar 36+5 te 1 cm açıklığım çıktı bugün 37 olduk gün içinde yalancı sancılarım düzensiz şekilde ara ara oluyor ama daha çok baskı hissediyorum aşağıda ne zaman ayağa kalksam vajinamda batma baskı oluyor bu şekilde olup ne kadar süre sonra doğurdunuz merak ediyorum çok heyecanlıyım 🤭
Gzm-- Azra_Mom benim 1 cm acilmam varken 38+2ydim ertesi gun dogurdum.ama acilma suresi herkeste farkli olur
Nurbyk0306 Azra_Mom 35+1′deyken vajinal muayene olmustum benimdd 1 cm acikligim vardi suan kac bilmiyorum ama duzensizde sancilarim oluyor doktor da su zaman dogum yaparsin demedi tedirgin oluyorum dogum yaklastikca🙈
eddaaaa Azra_Mom geçen hafta perşembe 37+0 da çayı muayenemde 4 cm açıklığım çıktı canım aynı gün ve ertesi gün muayeneye bağlı nişanımda geldi bir hafta olacak sancım bile yok , anlıcağın hiç belli olmuyor :)
Esraakts Azra_Mom benımde 37 haftalıkken bebeğim bir hafta sancı çektim hep bacağıma kalçama vurdu ağrı sonra 2 gün hiç durmayan bir ağrı çektim 1 cm açılmam olmuş doğum sancısıymış çektiğim ama çatı dar olduğu için açılmam ilerlemedi sezeryab olmuştum. İnş sağlıkla kolaylıkla doğurursun canım. Hurma ye doğumu kolaylaştırır.
Azra_Mom Gzm-- hadi yaa tabi doğru söylüyorsun burda 1 cm açıklıkla birkaç hafta geçirenleri gördüm hep ama doktor eli kulağında bugün yarın gelirsin deyince merak ettim
Azra_Mom HavvaZ yok canım ya nerde bana yürüyüş filan yasak doktor 2 dk bile ayakta durmama izin vermiyor hamileliğim hep yatarak geçti zaten bizim bebiş aceleci sadece yemek lavabo için kalkıyorum onda bile direk ayağa kalkınca baskı yapıyor durdurmuyor ayakta
Azra_Mom Gulsahkk valla benim sancılar 32 de başladı kendi kendine hiçbişey yapmadığım halde ilaçlarla geciktirdik hep ilaç kullanırken bile 1 cm açtırmayı becermiş benim kız gelesi varsa herşeyi yapıyor yani ama genelde hurma ananas öneriyorlar merdiven inip çık squat yap birde ilişki öneriyor doktorlar bu hafta bana bunları yasak dedi mesela haftaya izin vericek
sliya30 Gulsahkk bol bol dua gerçekten ben tesbihi mi dua listemi yanıma aldım doğuma öyle girdim 😂 hastanede herkes bana dualı kız diyordu sene 2018 🙈 evde sabahın körü suyum geldi sonra ılık duş aldım hurma yedim 😋 hastaneye gittim acilen önce giriş yapacaklardı bende girmedim kontrolden korktuğum için 🤣 sonra şeyhimin tesbihini çektim girdim 2 cm açıklık vardı doğumhaneye aldılar dualar etmeye başladım otur kalk yaptım esnedim suni sancı verdiler ama hemşire açmamış serumu kendi sancımı çektim ne güzel sonra geldi açtı 😂 herkes geceden bekliyordu birisi ordan bağırıyordu ben özele gidecem burda doğurmam diye 😂 😂 ben 1 saat olmadan doğurdum doğum kolaydı zor olan miyom olduğu için dikiş yedim o kötüydü dikiş olmasa çok kolaydı valla Allah yardım etti ıkınmayı bile beceremedim doğumda aslan oldum 🦁😂 ebeler şaşırdı 🤣 pırt diye çıktı.. Umarım. Bu ikinci de kolay olur ve kanamam olmaz amin 🤲
Azra_Mom eddaaaa hadi yaaa görüyor musun bak bu bebekler şimdiden bizi kandırmayı başarıyor valla fake atıyorlar resmen 😂🤭
Gulsahkk Azra_Mom Teşekkür ederim öneriler icin deneyeceğim bakalım cuma günü gidicem bende doktora inşallah olur açılmam
Nurbyk0306 Azra_Mom gelisim geriliginden dolsyi 3 gunde 1 kontrole gidiyodum gittigim hastanenin acilinde de malesef ne icin gidersen git vajinal muayene yapiyolar ondan
Azra_Mom Esraakts çatı muayenesi bende oldum banada çatın dar senin bebek 3 kiloyu geçerse normal doğum zor sezeryan yaparız seni dedi bende açılmam olunca umutlanmıştım ilerler 1 hafta içinde normal doğururum belki diye demekki ilerlemeyedebilir sağlık olsun ya ne diyelim nasıl hayırlıysa öyle gelsin 🤲🏻
icegul Azra_Mom benm 1 cm açılmam varken 2 günde bir kontrole çağırıyorlardı doğum haneye. Siz de bi kontrole gidin bence, açılma ilerliyorsa, bol yürüyüş, açılma için squat, hurma kayısı vs. Tavsiye edebilirim.
Azra_Mom icegul 37 yi doldur öyle gel sancın olmazsa dedi doktorum canım ya bu haftayı geçirmek istiyor gelişimi biraz geride çıktı çünkü 2500 kilo biraz dikkat edelim bu haftayı çıkarabilirsek çıkaralım dedi
Esraakts Azra_Mom merak etmeyin benim oğlumda 2750 gr doğdu bazı bebekler minyon oluyor hala daha küçücük benim oğlum 1 yaşına gşrecek bir ay sonra hayırlısı ile sağsalim doğsun sen ona güzwl bakar güzel kilo aldırırsın zaten. Gönlünden nasıl doğum yapmak geçiyorsa inş öyle olur.
Azra_Mom Esraakts aynen aynen canım sağlıklı olsun da biz elimizden geleni yaparız Allah’ın izniyle 😊 normal doğum çok istiyorum nasip olursa tabi inşallah 🤲🏻