Rabiaugur Didemyaman ben ugursuzluk getireceğinden değil de hamilelikten sonra çok dökülme oldugunu duydugumdan doğumdan sonra kısaltmayı düşünüyorum baya uzadı kısa olursa daha az dökülür belki bide boyatırım besler iyice
3babymom Didemyaman progestandan oluyor sizinki bende ilk başlarda proluton ve duphaston kullandım 🙈🤦🤷🏼♀️😂 benimki de galiba ondan
Rapunzel21 Kendin uğursuz olduguna inaniyorsan kesdirme derim,ben inanmıyorum öyle inançlara gitdim kesdirdim 😅
EssoSavve Didemyaman yok canım ben hamilelik öncesi boyattım. Sanırım yıprandı hava değişimi ve su da değişince saçlarım birbirine girdi kestirdim. Kestirme zarar verir hurafe inanmam ama boya kimyasal asla boyatmam. Benim yengem boya da yaptırdı hamileyken
Didemyaman EssoSavve ya konusmam boyutunda oldugu için bende hiçbirşey diyemiyorum Allah tan hiç saçımda boya yok hiç boyamadım bıya zor iş ya
Tugcett Arkadaşlar saç dipten saç köklerinden uzuyor,ne alakası var saçı kestirince vitaminin oraya gitmesiyle, böyle şeylere inanmayın lutfen.
DidemDnnz Didemyaman ya bunu sorman bile bir garip batıl inanç bunlar lütfen biraz mantıklı düşünelim ya
Snmdrm Eslem_1 ben kestirmek istıyorum benimkiler beni deli ediyolar başımda hayır olmaz 😃 eski kadınlarımız solemiş sanırım bunalari 😂
Eslem_1 Snmdrm benim annem böyle şeyleri hiç duymamış bile ailemden de çevremden de hiç duymadım elhamdulillah böyle deli saçması şeyleri.. bu sayfada gördüm hep 😅 anneme böyle şeyleri desem Kızar bile
Sinemfidan Didemyaman batıl inanc bunlar bende kestim kestirdim bir sorun olmuyor merak etmeyin boyatmak sakıncalı sadcee kimyasal oldgu icin