3babymom Didemyaman aynen ben de öyle olmuşum galiba hamilelik hormonlarindan 🤷🏼♀️🤦 sürekli ayna karşısındayim 😂🙈
EEizm Didemyaman Ben de kestirdim. Kimseye de bi şey sormadım, sorsam kestirme falan derlerdi. Yok çok cilek yeme, çilek yiyip bir yerine dokunursan çocukta leke olurmuş gibi şeylerde soylendi😒 ne alakaysa
Snmdrm Didemyaman ömrü kısalır dıyorlar . Bende kestiricem diyolar annemler kaynanam eşim hayır kestirmiceksın dıyolar şuan kestırmıyorum bakalım ama kestirmek istiyorum ..
Didemyaman Snmdrm bende çok kestirmek istiyorum birde kıvırcık sacları. acayip de dökülüyor yaa kessem rahatlıcak
Eslem_1 Snmdrm kestirmediğinizde ömrünün uzun olacağı bilgisi nerden geldi peki? 😀 tövbe Estağfirullah kestirmeyip de Allah korusun bebeğini kaybedenler de var saçla ne alaka ben anlamadım
3babymom Didemyaman progestandan oluyor sizinki bende ilk başlarda proluton ve duphaston kullandım 🙈🤦🤷🏼♀️😂 benimki de galiba ondan
Snmdrm Eslem_1 ben kestirmek istıyorum benimkiler beni deli ediyolar başımda hayır olmaz 😃 eski kadınlarımız solemiş sanırım bunalari 😂