Melikexx Ya şu çok saçma değil mi kizlar doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi ( 34+4üm bu arada ) ama randevu bulamiyorum. Direk gitsem randevusuz kabul etmiyorlar delirmemek el de değil
Pnr_2021 Melikexx bana sezeryan günü vermek yerine git 1 hafta sonra gel dedi. Bulamıyorum dedim randevusuz sakın gelme dedi . Yarın 37 haftalık oluyorum gün vermeyip yine gönderip randevusuz gelme derse hastane de rezillik çıkaracam ve cimere şikayet edecem
aysnrsvs Melikexx 35 haftada kontrolde 37 de kontrole çağırmıştı randevu almaya çalış bulamazsan erken gelip sıra al demişti doktor bana ertesi gün doğum yaptım😉
AnneKbraaydn Melikexx Mhrsden mı alıyorsunuz cnm eğer ordan alıyorsan saat dört olduğu gibi anında gir bütün randevular dökülüyor kıskaca şehir Hastanesi’ne bir günde randevu aldm ben
Esra255 Melikexx Ben de Tuzla Devlete gidiyorum canım. Doktoruna söyledin mi bulamıyorum diye. Ben de genelde 14 gün sonrasına alıyorum randevuyu. Daha 19. Haftadayım ayda 1 gittiğim için daha öyle bir sıkıntı yaşamadım
Fundakrbss Melikexx bende tuzla devlete gıdıyorum canım pazartesıye anca buldum randevu 37 haftalık oluyorum
Melikexx Pnr_2021 yaa çok üzüldüm durumunuza hamile insanların böyle madur edilmeri çok saçma ya sizin ki hangi hastane
Melikexx Buseyllzr ya hiç denemedim genelde randevusuz hasta kabul etmedikleri için sormadım açıkçası
Buseyllzr Melikexx bende bı kere bulamadigimda sabahtan gitmiştim sıra almıştım isterseniz bı araştırın çevrenizden
Seval4120 Melikexx sürekli gittiğin doktor sa kabul etmeli bence kendisi çağırmış sonuçta randevu olmayınca da ne yapacaksın doğumun gelmiş sonuçta muayene olman da sart
Melikexx Esra255 geçtiğimiz aylarda söylemiştim randevu zor bulunuyir diye o da sadece tasdiklemisti aynen öyle diye siz hangi doktora gidiyorsunuz
Esra255 Melikexx Meral Çevik benim doktorum. Çok memnunum ondan. Pazartesi kontrolüm var benim de. Sizin doğum yaklaşmış belki öncelik tanınabilir
Melikexx Esra255 benim de doktorum o ben de memnunum ama işte herhangi bi iletişim numarası yok ki arayıp soramiyorum
Esra255 Melikexx Evet o sorunumuz var iletişim kuramıyoruz. Ama belki mesai saatleri içinde hastaneyi ararsan bağlayabilirler. En azından bi dene bakalım. Yakınsan gidip de sorabilirsin de aslında