eslemesila Merve_34_ 16 dayım öğrenmedim öğrenmek istemiyorum ama eşimin israririni daha ne kadar dinleyeceğim bilmiyorum istemediğim için mi bilmiyorum eşim sorduğunda doktor kordon var belli değil demişti hala öğrenmedim
HaticeElmas aylinpalaa 21 haftalık oldum doktorm hep kız dedi bugn detylıda erkek dediler inanmadm tekrar doktorma gittm oda baktı baktı kordondan görnmüyor ama kesin erkek diyemm dedi yani kızmı oluyor erkek mi bnde anlamdm
HaticeElmas Ebrumelek16 merhaba bende bugn detylıya girdim erkek dediler doktormda hep kız demişti acaba detaylıda doğrumu çıkmıştır
Ebrumelek16 HaticeElmas ilk çocuğumda 5.ayımda kız 5 aya kadar hiç göstermemişti ayrıntılı da erkek çıkmıştı oğlum oldu şimdi ise hiç Tahmin bile yok detaylıda da göremedi nasıl olduysa 22+3 üm yarın özele gidicem artık inşallah öğrenirim
Seyma_ck Merve_34_ babası kız ben erkek hissediyordum bizde babasının hisleri doğru çıktı hatta üzülmüştüm ben nasıl hissetmem diye☺️ zaten 2 haftaya netleşir sizinki de
Merve_34_ Seyma_ck Insllah bizimkinin babasida kiz istiyor ama yinede bizim icin fark etmiyor hayırlısi diyoruz😁
Tazeanne0134 Merve_34_ ilk hamileliğim de 22+6da öğrendik erkek olduğunu bunda da 15+2 haftalıkken öğrendik
HaticeElmas Ebrumelek16 hayrlsı olsun banada erkek dedi detaylıda bnde doktor hep kız dedi diye biraz aklm karştı vlla