HaticeElmas aylinpalaa 21 haftalık oldum doktorm hep kız dedi bugn detylıda erkek dediler inanmadm tekrar doktorma gittm oda baktı baktı kordondan görnmüyor ama kesin erkek diyemm dedi yani kızmı oluyor erkek mi bnde anlamdm
Seyma_ck Merve_34_ 12.haftada kız görüyorum ama değişebilir dedi ve 16.haftamızı bekledik en garanti o zaman söyleyebiliyorlar aceleye gerek yok.Biz de netleşene kadar sabrettik 16.haftamızda tekrardan bu sefer emin olarak kız olduğunu söyledi.
Merve_34_ Seyma_ck Benimde icimden gecen kiz ama yinede hayırlisiyla merakla bekliyorum cinsiyetini 😊
Ebrumelek16 Merve_34_ kız ben 22+3 hala öğrenmedim 😅😅 detaylıda bile göstermedi doğuma ünşallah 😅 2.hamileliğim ilki de ünatçıydı buda
HaticeElmas Ebrumelek16 merhaba bende bugn detylıya girdim erkek dediler doktormda hep kız demişti acaba detaylıda doğrumu çıkmıştır
Seyma_ck Merve_34_ babası kız ben erkek hissediyordum bizde babasının hisleri doğru çıktı hatta üzülmüştüm ben nasıl hissetmem diye☺️ zaten 2 haftaya netleşir sizinki de
tugbamommm Merve_34_ 13. ve 16 haftada kesin kız olduğunu söylemişti doktorumuz ama bu hafta yani 18. haftada erkek dedi 🥺
Sevgiarf Merve_34_ Kızımda 20. Haftada öğrendim şimdi oğluma hamileyim 15. Haftada öğrendim 😂 kızım saklamıştı