Bahar11mucize Muhammedamine valla hiç böyle düşğnmemeştim sabah kalkıyorum her yanım ağrıyo resmen 😂 ama iş yaparken falan rahatsızlık hissetmiyorum ben 😂
Irmakelizim06 Tomrisinizi her insan farklı oluyo benimkide yok gibi sadece tulum giyince azcık belli oluyo 😂 ne zaman büyüyoki yada hiçmi büyümüycek
Tomrisinizi Irmakelizim06 elbet buyuyecek icerde ne kadar yer varki dogana kadar saklansin 😂 ama ne zaman büyür bilemiyorum 🙄
Nur93 Benim kizim başta 3 ay deli gibi kustursada simdi alistik birbirimize sukur bi sikinti yok. Dun kontrole gittik 630 gram 30 cm olmusuz bile 😊onden gidiyoruz biraz. Detayli icin gun alicaz bide. Bel agrilarim cok var su siralar ve mide yanmasi hergun 😏 onlarada katlaniyoz sukur
Esse Tomrisinizi ben de dün bi baktım her şeyin fiyatı çok artmış ya bi de kış bebeği biraz daha bekleyeyim dedim ama hata yapmışım bebek arabaları bile 300-400en az artmış🤦🏼♀️
Esse Tomrisinizi benim de bu hafta birden büyüdü sanki karnım artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor bundan sonra çıkar canım