Sanem01 Kızlar bu gece 23+1 olacaz inşallah bizde durumlar normal oğlumu hissediyorum sizde ne var ne yok şikayetleriniz varmı mesela benim kuyruk sokumu ağrım yere oturdummu kalkamayacak kadar çok😔yinede şükür♥️
Bahar11mucize Sanem01 merhaba canım bizde 23+5 olucaz bu gece 😊 kızımla güzel geçiyor günler en başından beri yormadı zorlmadı beni hiç 😊 sadece yatsamda dinlensemde sırtlarım kopuyo resmen sabah kalkıyorum dayak yemiş gibi bütün gece uyuyan ben değilimmsanki 😣
Tugbamete Sanem01 selam kızlar bende 22+6 oldum bu zamana kadar hiç bi sıkıntım olmadı çok şükür tek sıkıntım arada bir sağ kalçama bıçak saplanıyor gibi oluyor oturup kalkarken canım acıyor o kadar inşalllah bu kadarıyla geçer erkek bebiş bekliyoruz bizde 😊😊
Sanem01 Bahar11mucize bende hiç zorlanmadım çok şükür ara ara midem yanıyor Ozaman bize maşallah canım😍
Asliiii Merhaba kızlar bizde oğlumla 23+5 olduk. 😍Ben bazen çok net hareketlerini hissediyorum bazen de sanki hiç yok gibi sizinde öyle oluyor mu ☺️
Selinin Asliiii aynen benimde öyle bazen o kadar seri hareket ediyor bazen inatla kıpırdamıyor.O kıpırdamadıkça ben stres 🙁2-3 gündür üzüyor beni 🤭
Muhammedamine Bizde bu gece 23+1 olucaz . Çok şükür oğlum bana sıkıntı çıkarmıyor . Kendim az biraz kiloluyum belim sırtım çok ağrıyor dinlenince geçiyr . Dinlene dinlene yapıyorum birleyleri Rabbim bizlere bağışlasın 💙☺️
Kubkub Bizde bu gece 23+0 oluyoruz duru kuşla 💕 bugün hareketini hissetmedim huzursuzum, mutsuzum. Yarın da ayrıntılı ultrasonumuz var zor sabrediyorm bi an önce gidip bakmak istiyorum. Bel Ağrısı çekiyorum bende özellikle yatınca anlıyorum ağrıyı.
Muhammedamine Bahar11mucize el kadar bebe bu kadar ağrıtmaz 😂 şu anda 83 kiloyum ben 78 le hamile kaldım sanırım ben kendimi taşıyamıyorum boyumda 1.67 💃🏻 Arada kasıklarım ağrıyor heleki ani hareket yaparsam eee o kadarda olsun canım 😊
Bahar11mucize Muhammedamine valla hiç böyle düşğnmemeştim sabah kalkıyorum her yanım ağrıyo resmen 😂 ama iş yaparken falan rahatsızlık hissetmiyorum ben 😂
Tomrisinizi Esse ben basladim once bi hesap yaptim 3 4 bini buluyo masrafi diye yavas yavas alalim sonra skismayalim dedik 😀
Muhammedamine Esse ben başlamadım 25. Hafta kontrolümden sonra Rabbim nasip ederse uak ufak başlıycam . Daha yolun yarısındayız çok vaktimiz var
Tomrisinizi Bende 23. Haftadayım kızım olacak cok sukur hicbir skintim yok merak ediyorum aramizda karnı buyuyen varmi benim hamile oldugum belli olmuyor siskinlik gobegi gibi bise var altta acaba buyumesi icin erken mi ?
Muhammedamine Tomrisinizi bende 23 haftalığım karnım çıktı . Bu biraz iç karınla alakalı kimş 9. Ayda şişiyor bebeğin sağlığıyla alakalı değil aslında ben çok şanslı buluyorum karnı küçük olanları geç çıkanları 🤷♀️😊
Irmakelizim06 Tomrisinizi her insan farklı oluyo benimkide yok gibi sadece tulum giyince azcık belli oluyo 😂 ne zaman büyüyoki yada hiçmi büyümüycek
Esse Tomrisinizi benim de bu hafta birden büyüdü sanki karnım artık dışardan hamile olduğum anlaşılıyor bundan sonra çıkar canım
Esse Tomrisinizi ben de dün bi baktım her şeyin fiyatı çok artmış ya bi de kış bebeği biraz daha bekleyeyim dedim ama hata yapmışım bebek arabaları bile 300-400en az artmış🤦🏼♀️
Tomrisinizi Muhammedamine bende memnunum halimden cok sukur de insanlar canımı skiyo yok sen bizi kandiriyon bebek yok nereye sakladin bilmem ne yedim diyorum artik 😂
Muhammedamine Tomrisinizi çünkü onlara göre karnın küçükse bebek zayıf 🤦🏻♀️ Doktorlar boşuna tartıp kilo almışsın diye kızıyorlar bize . Çok bilmişler her zaman varlar tükenmediler . Karnın büyüyencede bu ne benim karnım 9 aylıkken böyleydi diyorlar