bsra_22 gunesligun Benimde 3 gün geçtiğinde yaptım ama negatif çıktı 😞 bende mi beklesem acaba biraz daha
Mihrac CanselAydin mevsim geçişi olduğu için gecikmiş olabilir yada 3 gün daha bekle tekrar yap. hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin inşallah.
Mor_papatya_ CanselAydin Mevsimsel olabilir kzum benim de 7 gün gecikme oldu bu ay ama oldum sonunda test yaptığım da çizgi yoktu ama saatler sonra çıkmıştı ondan sonra da adet oldum. Herşeyin hayırlısıyla vardır inşallah 🙏🏼🌼
Merveilhann CanselAydin ben 1 günlük gecikmede yaptım test ve direk çıktı. Umarım güzel haberler alırsınız
Gamze1124 Benimde 7gun oldu geçti kasik ağrım ve lekelenme var bir ara göğüs ucu açıyordu şimdi geçti yarın test yapacağım acaba hamile miyim
bsra_22 Gamze1124 benimde kasık ağrılarım var birkaç gündür böyle sanki adet olacakmış hissi oluyor ama bakıyorum yok. Göğüslerimde ağrı değil de bi kaşıntı var anlatamam. İnşallah hamileyizdir 🤲🏻
Gamze1124 bsra_22 inşallah biraz kanamam oldu benim sanırım değilim ben hamile sen hamilesindir inşallah