MerveeD Natcan Son günüm 19 mayıs. Ama normal bekledıgım ıcın ne zaman gelir bılmıyorum. 19 mayısa kadar olmazsa sezeryan olacagım
35lavanta Natcan Benim 17 Mayıs normalinde 18 olcaktı ama doktorun konferansa gidicek diye bir gün öncesine aldık ama tabi normal doğum bekliyoruz oyüzden nasip heran gelebilir heycan korku gerilim herşey mevcut 😂
1eda8 Betusileomus ay benimde 20 mayıs ikinci gebelik başıma neler geleceğini bildiğim için korku kaplı içim
Natcan MerveeD benim kızım 19 mayısta doğmuştu bunu da öyle yapsın istedim ama resmî tatilmiş 😂aralarında bi gün olcak sizde hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Annekuzusu_Ayaz MerveeD bizimde aynı 40 hafta 19 mayıs eğer gelmezse suni sancı deneyecek olmazsa sezeryan
Annekuzusu_Ayaz MerveeD bende heycanla bekliyorum hep postlarda sizinle karşılaşıyoruz bakalım kimin bebiş önce gelecek😅
Hasret47 Natcan Benimde 18 Mayıs ama sanırım erken gelecek çünkü doktor suyunda azalma var dedi yarın netleäecek
Natcan Hasret47 hayırlısı olsun canım benim kinin suyunu da baya inceledi çok iyi dedi yeterli bizim için dedi
MerveeD Annekuzusu_Ayaz Hayırlısıyla hepımız kolay bır sekılde bir sancı da kurtulalım inşallah dogum yaparsanız yazın mutlaka🤣