euphoria123 Arkadaşım var güneş ismin de erkek ve 26 yaşında bu zamana kadar bir sorun yaşadığını görmedim son zamanlar da daha çok kız bebeklere koyuluyor sanırım 😅
Gamzeates Gunescicek ben kızıma koyacağım allah nasip ederse ama kıza ds konuluyor erkeğe de deniz gibi düşünün genel de kıza koyuyorlar sanırım ama bence harika bir isim her ikisine de olur 😍
Odilnaz Gunescicek koyulur canm niye koyulmasin kız bebeklere erkek ismi koyanlar gördüm ben koyulur yani güneş ismini kullanan erkeklerde var
dnz_dnz Gunescicek unisex bir isim aslında kıza da erkeğe de olur ama ben kıza daha çok yakıştırıyorum. Koyacaksınız da Ahmet olmamalı bence başında, o şekilde hoş olmamış pek. Sadece Güneş olarak güzel ya da yine daha modern bir isimle desteklenebilir
kuzeymomss Gunescicek güneş ismi tek başına çok güzel kız erkek koyulabilir fakat Ahmet güneş bide soy isim iyice karma karışık birşey olucak gibi geldi yine siz bilirsiniz
Nergissi Gunescicek başında Ahmet olduğu için erkek olduğu belli o konuda sıkkntı yaşamaz ama ben kızlara daha çok yakıştırıyorum. Bulut düşünebilirsiniz
Gunescicek Ahmet Han olarak kimliğini çıkardık bugün artık bi kızım olursa ismi şimdiden belli güneş olacak inşallah 🥰