Gunescicek Oğlumuzun adını Ahmet güneş koymak istiyoruz ama güneş kız ismi diyorlar sizce güneş erkek bebeğe koyulur mu
Civcivim000 Gunescicek bence de kız ismi ama mucize doktor dizisi vardı orda erkek bi hemşire miydi neydi karakter vardı adı güneş ti. Ama erkek için yine de sıkıntı olabilir bence
annesinin_beybisi Gunescicek unisex bir isim koyabilirsiniz ama kabul etmek lazım kızlara daha çok yakışıyor 🤗
Gunescicek Civcivim000 evet çok istemiştim güneş ismini etraf kız ismi diye söyleyince eşim istemiyorum dedi. Ahmet zaten kayınpederim in ismi
mrs_elisah Gunescicek Ahmet güneş koyamazsınız inşallah 🤣🤣 şaka yapıyorum ama güneş isimli kız tanıdıklarım var. Erkekte hiç duymadım pek yakışacağını sanmıyorum.
durumom2022 Benim bi tanıdığımın oğlunun adı Muhammed güneş bence yakışmış da ama ilk duyunca şaşırıyorsun
SunnyG Benim eşimde güneş ismini istiyor, kızımız olacak. Ama ben ilk duyduğumda erkek ismi demiştim. Ama insanlar unisex olarak bakıyor. Zaten sizin başında Ahmet varmış, karıştıran olmaz. Beğendiyseniz koyun. Ben de kızıma koyacağım sanırım :)
FatmaNur_27 Gunescicek yok ya olmaz güneş yani bildiğiniz kız ismi çocuğun ileriki hayatini da düşünün 😊
Ozgrwili Gunescicek infuli merve taskiran var onunda oglu gunes olur bence niye olmasin hem boyle isimler tamamen unisex bence
haklisinesracim Gunescicek kıza yakışıyor bence . Zaten tek basina güzel bir isim Ahmet güneş hiç olmamış
Hatihati Zaten kayınpederinin ismiyse hep Ahmet derler takılma.İkinci ismi kimsenin söylediğini duymadım bu güne kadar.Hatta benim komşunun oğlunun kimlikte adı Furkan.Dedesiyle konuşurken Osman diyorlardı.Dedim kız Osman kim.Baska oğlun varda ben mi bilmiyorum.Dedesi için diyoruz demişti.Bu kayınpeder ismi koyma işine krize giriyorum resmen sen sorun etmiyosan tabi önemi yok.Gunes ismi bence olur ama kimse söylemez canım
Vera09 Güneş kız ismi erkeğe yakıştıramadm hiç. Ahmet güneş.. bilmiyorum çocuğunuz ileriki yaşamında zorlanabilir gibi geldi bana