bebekveannesiii illy Ay ben de arayıp gün vermelerini bekliyorum (34 +2) şurada bekliyim😊 Sen devlete mi gidiyosun özele mi?
Nurayefem illy bende 33 teyim merakla ne zmn gun vericekler bekliyorum herkes yanlis anlayip gecen hafta verdi diyor ama kacinci haftada verildigini siylemiyor
bebekveannesiii illy Ben de devlete gidiyorum bugün bana 8 hazirana gün verdiler canım darısı sana 😊🌺
yagmurrorskaya illy benide 36 da çağırdı cnm enson 31 de gitmiştim daha 6 7 hafta var demişti 38 de veriliyor oda verecek
dml33 illy 32de gittigmde sordm kesin bi tarih vermedi 34 oldm haftaya gidicm 35de belki verir bisi der ins ona göre ailem gelck uzaktalar
Eteby illy özel istediğiniz tarihe bile verir bence ben şuan devlete gidiyorum 34 de gittim en son vermedi bidahaki muayene de dedi 36 da gel demişti şuan 36+2 yiz 36+4 e randevu buldum cuma günü verir inşallah gunumuzu artik
Kubos01 Aslında özel erken veriyor planlı sezeryanda geriden gelme ileriden gitme olayı yoksa aşağı yukarı verir tarih biz 30 haftalıgz kaç hafta öncesinde kurban bayramı arife dedi arifede dogummu olur değişelim demiştim 😂