Sadriye35 sagolun amin insallah..
Tansiyonla ilk tanistigimda 20 haftalik hamileydim rutin kontrole gittigimde bebegin en son kontrolden sonra gelismedigini ogrendik sonrasinda test tahlil ilaclar sonuc tansiyon dan kaynakli damarlardan akis saglanmamis ve bebek gelişmemiş sonrasında da elden bisey gelmedi ilaclar toparlamadi ve kalbi durdu normal dogum yaptim
Neyle karsi karsiya oldugmun bilincinde olmadigim icin 3 ay sonrasında tekrar hamile kaldim en basindan beri ilac kullandim 35 haftaya kadar sorunsuz geldik 35 te gelişim durdu ciger gelistirici falan vuruldu dogum icin hastahaneye yattim kalp atisi vardi 1 saat sonrasinda kalp atisi bulunamadı plesenta benden ayrilmis (plesenta dekolman ) sonrsi sezeryana alındim ama olan olmustu coktan 3 sene gecti aradan doktor kontrolunde hamile kaldim şuan ayni sekilde ilac kullaniyorim kan sulandirici ve vitamin normalde tansiyon sorunum yok bebekten dolayi cikabiliyor şu ana kadar cikmadi cok sukur bundan sonrasi allah kerim 🤲. Amacim kimseyi korkutmak degil asla tedbirli olmak iyidir tek cozumu dogum yapmak olan bir sürec basliyor hamilelik te tansiyon devreye girdiginde. Ne kadar gec tanisyonla karsilasirsak o kadar iyi ve doğum yapmak tek cozum