Bsra-tasan06 Lylaars 34 haftalık oldugumda bıraktım canım igne doguma kadar kullanacagım biz erken bıraktık erken dogum olacagı için :)
Bsra-tasan06 Lylaars plesenta yaşlanmasından dolayı bebegim kendi ve kilosu olarak geriden geliyor ve plesenta 36ya dayanmaz dedi doktorumuz o yüzden 35 haftayı bitirdigi an alacak inşallah
Ozlm54 @Lylaars merhaba bana da doktorum 32.haftada corasiprini keseceğiz 37.haftada iğneyi bırakacağız dedi 3 aydır iğneyi kullanıyorum bebeklerimiz iyi olsun da gerisi hiç önemli değil bizler güçlü anneleriz ☺️
Lylaars Ozlm54 ınsallah bebekleri miz iyi olsun da gerisi önemli değil dediğiniz gibi insallah sağlıkla kucağımıza aliriz tesekkur ederim
Lylaars Baranhande alışıyor insan canim ben basindn beri aspirin ve oksapar kullanıyorum alışıyor insan bebekler sağlıklı olsun da
Pinaray0309 Aasnr merhaba d dimer değeriniz yuksekmiydi doğumda bende yarın yatıcam d dimer yüksek riskli dedi doktor bana korktum açıkçası oksapari 2 hafta önce bırakmıştım
Aasnr Pinaray0309 bana hiç bir test yapılmadı yani kanıma vs hiç bakılmadı bacağımdan dolayı varis var dedi ve direk başladı hiç bir şeyime bakmadı sadece ultrason sonucuna baktı
esma2197- Baranhande o sızıyı 6 aydır çeken ben ve iğne fobim var göbekten vuruluyorum her yerim mosmor 🥺😢