Hazal1301 Basaktrk aaa öyle mi ben devlete gidiyorum sizin doktor birşey yok demişse olumlu düşünebilirim
Adileeselvi Bir61 Canım benim de 24 üncü haftadan beri hep var hep var çok çok yüksek değil değerlerim 7 15 falan oldu hep ama toz fitil ne dnediysem yok şuan 36 hafta oldum böyle bı akıntı yok resmen yeşil su akıyor suyum geldi sandım acile gittim bayramda doğumhane de muayene ettiler su değilmiş ama vajinada yoğun iltihap varmış batikon ile temizlediler yine aynı kiminin doğumdan sonra geçiyormuş
merveyildrm Bir61 benim doktorum da ilaç vermemişti ama ilerledi benim enfeksiyonum mantara döndü. Başka doktora gidip ilaç yazdırdım kendi doktorum da onayladı. Çünkü değerlerim yükselmişti. Tek kullanımlık fitil ve toz verdi. Birde krem verdi çok iyi geldi. Kendi doktorum fitili 3 hafta tekrarlamamı istedi. Bence sizde kullanabilirsiniz. Çok kötüydüm çok rahatladım. Bakteri var mı tahlilinizde
Bir61 merveyildrm anlamıyorum ki sonuçlardanda ne ne kadar yüksekken zarar bn hep yüksek diyorum doktorum normal diyo
Adileeselvi Hazal1301 ondan canım su gibi akıyor du bende suyum geliyor sandım çok korktum ama enfeksiyondan miş bu gittiğim de de söyledim bol bol su iç çok yüksek değil dedi zaten haftaya doğum için gün verecek artık herhangi bir ilaç vermedi
Hazal1301 Adileeselvi benim biraz yüksek ama lökosit 85 çıktı bide diğer değerlerde pozitif çıktı bebeğim iyi midir sence beyaz akıntım ise bayadır var ama agrım hiç yok enfeksiyona dair
Bir61 bebeklerin_annesi benim ikiz olduğu için zaten normal doğum yapamam ama enfekstondan da çok korkuyorum ama doktorum bu antibiyotik kullanıcak bi değer değil diyo bol su iç diyo progestan fitil kullanıyorum hala acaba onun akıntısıda enfeksiyon kapmama sebep olur mu bilmiyorum gerçi günde 4-5sefer çamaşır değişiyorum günlük ped kullanmıyorum
bebeklerin_annesi Bir61 sürekli yıkamaya özen göster ped evet kullanma Boş boş su iç bunlar enfeksiyonu önler Umarım ilerlemez
Bir61 Umud-- ben özele gidiyorum oda önemsemiyo devlete de gitsem tedaviler karışır ona da cesaret edemem cumartesi randevum var yarın tekrar wp dan yazıcam sonuçları belki bu sefer başka bi ilaç verir
Umud-- Bir61 doktorlar çok garip ya ilk baş devletteki iyiydi sonradan oda terslemeye azarlamaya başladı geldikleri ilk gün gibi değil şimdi görseniz
merveyildrm Bir61 evet bakteri görülmüş demekki ilaç kullanmadan geşmiyor yaa benimki ilerledi yani.. fitil, toz, krem üçlüsü bana çok iyi geldi sizde doktorunuzdan ilaç yazmasını isteyin bence
merveyildrm Bir61 bakteri pozitifse zararlı. Sadece lökosit yüksek oldugunda doktor bunu enfeksiyondan saymıyor. Birde orta idrar kültürü vermeniz lazım.
BeyzaF Bir61 benim vardı bi ara geçtiydi ama şimdi yine var muhtemelen tahlil vercem bende. İlaca ek olur kefir ayran komposto falan da iç canım ben faydasını gördüm. Ama bi kaç gündür içmiyorum doğru düzgün yine oldu galiba