zehra_56 Selinayyy canım bende 12 haftalık hamileyken özel hastaneye gittim doktor büyük ihtimal kız dedi kendimi aylardır kıza alıştırdım bu gün devlet hastanesine gittim 21.4 günlük bebeğimin erkek olduğunu öğrendim doktor bu haftalarda söylese bile inanma canım
Selinayyy zehra_56 Aaa gerçekten mi bende araştırma hastanesinde profesöre gidiyorum doğru yu söylüyor hep diye biliyorum inşallah öyle olmaz bakalim ama değişen de biliyor doğru diyorsun her doktor bilemiyor
Elizzannesi Selinayyy 11+4 de öğrendim iyi bi doktorsa ve ultrason cihazı.kaliteliyse tabiki bebek de gösterirse öğrenirsin
Ebruu91 Selinayyy ben bugün ikili test yaptırdım kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi ama burada yazılanları görünce 20. Haftadan önce inanamıcam gibi 😄
Yasemibrahim Bir arkadasım 38 e kadar kız Die bilyiodu hastaneden doktoru ayrılmış başka doktora göründü son günleri erkek oldugunu ögrendi 2 gün oluyo kız sokta 😬
Yasemibrahim Selinayyy inanın hic bilmiyorum 🤷♂️ cok kötü kız erkek farketmez ama o kadar alısveris o kadar masraf o kadar süre kız beklemeleri
Selinayyy Yasemibrahim Evet ya onun için diyorum işte tabiki kiz erkek farketmez ama insan şok olur ya onca aldıkları şey bide iste her doktor anlayamiyor demek ki