Selinayyy Kızlar 9+4 haftalık hamileyim doktorum ayın 24 ünde kontrole çağırdı eğer bebis kendini gösterirse cinsiyeti öğreniriz dedi sizler kaçıncı haftalarda öğrendiniz doktora gideceğim zaman Allah izin verirse 12 haftalık olmuş olucaz
Snmdrm Selinayyy meraba cnm 16. Haftada öğrendım gecen hafta . Erkekmiş ama ben yinede kendimi kaptırmıyorum detaylıda tam net gözüküyor
Melike Selinayyy Kızım kendini hüç göstermiyordu sürekli bacakları kapalıydı net olarak 21. Haftamda detaylıda öğrenmiştim 🤭
zehra_56 Selinayyy canım bende 12 haftalık hamileyken özel hastaneye gittim doktor büyük ihtimal kız dedi kendimi aylardır kıza alıştırdım bu gün devlet hastanesine gittim 21.4 günlük bebeğimin erkek olduğunu öğrendim doktor bu haftalarda söylese bile inanma canım
Tgbgcli Haftadayım daha yeni belli oldu 🤦🏻♀️12-14ve 16. Haftalarımda erkek demişlerdi. 20. Hafta bekleyelim kız galiba dedi bugün kesin olarak %100 kız dedi
Selinayyy Snmdrm Evet doğru sonradan değişecek bilir çok merak ediyorum bende nasıl beklicem bakalim eğer kendini gostermezse
drmeri 11+4 ve 12+4 de pozisyon bulamadık. belki bulsak görürdük çünkü 3 boyutlu bakıyorduk aslında. sonra 14+4te gittim erkek öğrendim. çok net belliydi. sonra 20de gittim yine erkekti değişmedi :)