BusraUluturkEkinci Kızlar baktım da ankaradan çok fazla hamiş anneler var burda cevap arayacağımız çok şey var bence doktor hastane testler doğum klinik.. 💜💜 Ben Sincan’da oturuyorum, Doktorum Kavaklıdere’de çok başarılı muhteşem bi hekim 6 Haftalık Hamileyim.. 🤰🏻🥰
Ayse_dnmz BusraUluturkEkinci merhabalar bende sivasliyim aslen ama Ankaraya gelin geldim Keçiören de oturuyorm Hacettepe özgür özyüncü ye gidiyorum 😊
Gfs BusraUluturkEkinci bende Altındağ güneşevlerde oturuyorum 18 haftalık hamileyim Sami Ulus beştepe hastanesine gidiyorum doktor sürekli değişiyor 🤰😀
Arass20 18+3 günlük hamileyim tip fakultesi cebeci hastanesine gidiyorum suqnlik memnunuz bir sıkıntımız yok:))
BusraUluturkEkinci Mevoss Ayy maşaAllah doğumun gelmiş canım zor mu geçiyor nasılsın ☺️ Doğum ücreti ne istiyorlar peki birde cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz 🥰
BusraUluturkEkinci Ascianne Doğum ücreti hakkında bilgin var mı canım test ücretleri nasıl 2’li 3’lü falan Birde cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz 🥰
Zeynepsimsek Ascianne memnunmusunuz bende Etimesguttayim a life gitmek istiyorum birde detaylı ultrason yaptırdınız mi gereklimidir acaba
Gfs BusraUluturkEkinci maalesef canım henüz öğrenemedik canım göstermiyo bizimki pazartesi günü ayrıntılı randevum uz var orda görürüz diye düşünüyorum inşallah 😊
Ascianne BusraUluturkEkinci doğum ücreti 6000 paket 8000 tarama testlerini devlette yaptırdım ben 13 de de cinsiyetimizi öğrendik ben tşk personeliyim eğer öyle bir seyiniz var ise ekstra indirim yapılıyor muayene ücreti 130 gibi bir şeye geliyor 😍
BusraUluturkEkinci Ayse_dnmz Ayy sen yolun sonuna varmışsın bile maşAllah canım zor geçiyor mu nasıldı 30 haftan 🥰