Nurhayat53 Haftaya girdim, bugün doktor, 7’ de 6 ihtimal kız olduğunu tahmin ediyorum, 1 ihtimalde erkek olabilir dedi. Sizce kız mı olacak🫶🏻🥰🧡
Dilaraaasrcc Benimde 13 de bacak arasını açtığı halde belli değil dedi 15 de yine bacakları arası açıktı baktı belli değil kız olabilir dedi artık son 21 de detaylıya giricem o zaman net belli olur inşallah diye umuyorum 🤲
ESRAAA7 Banada kizimda 16haftaliken erkek dediler detaylida kizim olcagini ögrendim Bu hamilelimde 15haftalik kiza benzior dediler ayni doktor bakalim insan merakda kalior ben sormadan söylediler normalde detaylida ögrenmk istiordum simdi beklioruz
Melekprenses ESRAAA7 darısı başıma benim de erkek dediler 16 da detaylıyı bekliyorum pipi gösterdi ama ben hala bekliyorum
ESRAAA7 Melekprenses sadece pipimi yoksa hani yumurtalik dediklerinide gördumu belki pipi degilde kordondur eger emin demediyse
Snmckr Nurhayat53 24 haftalık oldum hâlâ belirsizlikle devam ediyorum bugün gittim kız gibi ama bacak arasını açmıyor net bişey diyemem dedi 10 gün içinde tekrar gelirsin dedi ben hep erkek hissettim iki kızım var hep rüyamda gördüm onların kız olacağını üçüncü de erkek gördüm ama bu belirsizlik beni öldürecek 😤
Nurhayat53 Snmckr gerçekten çok heyecanlı bir süreç, doktorun yanına girmeden bolca çikolata yiyin hareketlensin bebek🥰
Melekprenses ESRAAA7 yok canım yumurtalık falan demedi pipi dedi direk. Bende bir ümit ayrıntılıyı bekliyorum değişir diye.
ESRAAA7 Melekprenses kendim sormusdum cinsiyeti bakdi tahminen erkek dedi ben bisey görmedim ama söyle 2 doktor vardi ikiside erkek gibi dediler iste sonrada kizimin oldunu ögrendim ☺️
Melekprenses ESRAAA7 tahminen demek ne oluyor ya belli haftadan sonra tahminen kalmaması lazım aslında