Kızlar tüp bebek tedavisi görüyorum transfer günümü sayarsam 4. Gündeyim ama 2 gündür öğle saatlerinde baş dönmem oluyor. Progesteron günde 2 defa agızdan 3 defa vajinadan ve 1 defa iğne olarak alıyorum. Acaba yan etki mi. Uykuda yapıyor. Ve agzımda hani demir tadı olurya öyle bir tat geliyor başım dönerken. Sizde de oldu mu?
Sizde de Progesteron baş dönmesi yaptı mı?
asilannesii ağızdan aldığınız icin bas donmesi ve uyku yapar. Ama niye o kadar fazla vermiş ki dr. Vajina 3 kere ve iğne günde bir defa hatta bazıları üç günde bir iğne veren de var yeter bence bi de ağızdan neden aldırıyor abartmış dr biraz. Hatta bi yazı okumuştum progestan dusuk önleyici değildir diye ama dr lar onun icin kullanıyor kanıtlı bi tedavi değilmiş aslında
asilannesii bende gebeliğimin ilk haftalarında beri kullanıyorum ilk zamanlar çok fazla baş dönmesi ve uyku yaptı şu an 27 haftalık olduk vücudum alıştı diye heralde etkilerini çok görmüyorum ama ilk zamanlar sarhoş gibi oluyordum.
Bende ağızdan alıyorum başta çok yaptı uyku falanda çok yaptı da sanırım vücudum çabuk adapte oldu geçti şükür
asilannesii benimde bugun transfer 4.gunu ins tutunur bebekler nerde yaptınız siz ben günde 3 defa vajinal fitil kulanıyorum gün aşırı progestan igne bugun baş ağrım var sadece baş dönmesi dr sor istersen
Oze1982 şimdi aradım doktorumu agızdan aldığınız için normal dedi. Birçok hastamızda aynı şikayet oluyor zamanla gecıyor dedi. Resmen içki içmiş gibi oluyorum. Ayaga kalkamıyorum bir uyku çöküyor. Sanki 3-4 gündür hiç uyumamışım gibi.2 gündür böyle hakkımda hayırlısı.
asilannesii asırı uyku ve bas dönmesi bende yasadım canım normal. Hep uyudum bu yüzden
181019 bende öyle gözüm kararmaya baslayınca hemen koltuga uzanıyorum. Bir bakıyorum 2-3 saat uyumusum.
asilannesii bende ağızdan alınca baş dönmesi sersemlik yapıyordu
tazebiranne_hg04 aynen agızdan alındığı için öyleymiş galiba
asilannesii kacinci gününüz acaba
Oze1982 tranfer günümüde sayarsak 4. Günüm
asilannesii alttan kanama yoksa ağızdan vermezler kolay kolay. Hem vajinal kullanım daha etkili direk rahme gidiyormuş. Niye ağızdan veriyorlarsa bi de anlamış değilim
svbarut vallahi kanamam yok ama kullanıyorum vardır doktorun bir bildiği