Seval4120 Sybabyss benim oğlumda öyle olmuştu bebek kanala inerken bulaniyormus mide. Ben sabah kadar ogurmustum sabaha karşı acil gittiğimde nts D3 sancılarım çıktı ve doğum yaptım. Ama herkeste olurmu bilemedim
Duha35 Bende 38.0 haftalık hamileyim . Bir kaç gündür benimde midem bulanıyor. Sürekli tuvaletimi yapma isteği var. Karnım bayağı bir yumuşamış aşağı düşmüş. Pazartesi günü kontrolüm var . İnsallah açılma yada yumuşama olmuştur
Sybabyss 2_kezannelik canım hergün 16.00da mhrsde randevular yenileniyor o şekilde bulabiliniyor randevu Mehmet hocaya. Pes etme hergün 4de mhrsye gir bulursun randevu hergün 16:00da
Sybabyss 2_kezannelik sen muayene olurken baskası seni görebiliyor çok kalabalık oluyor gunde 150 hasta falan bakıyor düşün öğlene kadar ilgisi desen cok bisi bekleme ama mehmet hoca 10 yıldır orda ne dese çıkar ve felaket tellalı bi doktor değil o konuda için rahat olsun bu kadar yani 2sn muayene edıyor o kadar
2_kezannelik Sybabyss aaa ciddimisin 😬 ben ilk oğlumu özelde doğurdum burada değildik çünkü doktoru sorularımla ve korkularımla gına getirirdim karşımdaki doktorun sakin olması önemli öyle birimi 😂
Caneym Sybabyss 38+5 mide bulantısı ve iki gündür ishal oluyor🤦🏻♀️Yorgunluk halsizlik oldu ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum bende doğumla ilgisi var mı 🌸
Zeynppppp Sybabyss evet benim 4 cm açılmış evde kusma başlamıştı fışkırarak yediğim an kaç gün sürdü şaşırdım hatta doktora gittim doğum başlamış dedi 😳
Sevdaorman Sybabyss 38+3 te gece 12 de başlayan kusmalarim oldu. Artık boğazım tahriş oldu acile gittim serum takıldı sonra nst ye baglandim kasılmalarım düzenli çıktı. Yarım saat içinde sezaryene alındım.
ismihanpoyraz_3535 Ben 9 ay boyunca mide bulantısı kusma yaşamadım 9. Ayda bi kusma bi mide bulantısı evde 12 saat çektim sonra dayanamadım hastaneye gittim 5 cm açılma kusma mide bulantısı açılma yapıyormuş