Tatlissannee12 28 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini bazen çok hissediyorum bazen hiç hissetmiyorum normal bi durum mu🙄😞
QUEEN088 Tatlissannee12 ben hiss etmiyorken Parmagini qarnim yavaşca 4 defe vuruyordum haraket eduyorsa,endişelenmeyin
Mehtapca06 Tatlissannee12 günde 5 defadan azsa doktora görün kuzum 24 saat içerisinde büyük küçük farketmeksizin en 5 defa hareket etmesi gerek
Merve_tna Tatlissannee12 karnınıza hafif vurun çikolata yiyin endişe ettiğiniz hemen oynuyor bazen benim bebişinde oynamadığı zamanlar oluyor normalde çok hareketli bende birşey var sanıyorum
Ela000 Tatlissannee12 ben doğuma kadar pek hissedemedim. Bebeğim doğumdan sonrada pek hareketli Bi bebek degildi
Deletedmom_6 QUEEN088 iyi siz yaptınız bir şey olmadı diye herkes yapsın o zaman 😂 kafalar tiiiriil tiriil ha 😒 bende yapıyordum doktora sordum yapma dedi hareket etmesini istiyorsan meyve suyu içip soluna yat demişti totomdan uydurmadım yani
QUEEN088 Deletedmom_6 ben dimiyorun sıkıca vurun zaten)karnimizi okşayırık😄birazcik parmak basdiginda tepki veriyor😁Birazcik araştır canisi😄çoçuğa uçan)vuruş yap söylemedim🤣🤣🤣
elifuslu1002 QUEEN088 ayhh bu yoruma çok güldüm sizin dediğiniz gibi algılayan çok ve dokun dediğiniz yorumu okuyunca yaptım ve tepkime aldım çok mutlu oldum Allah razı olsun çok sevindirdiniz beni
Gzdkl Tatlissannee12 gün içinde yoruluyorsanız hissetmemeniz normal panik yapmayın:) kendizi cok yormamaya calısın.. fakat yorulmuyorsanız hissetmemeniz garip doktorunuza danışın
Poyras Gzdkl kız ne alaka ben yorulunca daha çok hissediyorum yatınca duruyor hiç kımıldamıyor az bi yürüsem coşuyor
Peloser Tatlissannee12 🥰benim de 28 hafta. Sizinki gibi. Bazen inanılmaz hareketli çok net hissediyorum hatta canımı yakıyor. Ama bazen de çok sessiz nerde bu çocuk diyorum☺️Endişe etmeyin. Onların da günü gününü tutmuyor demekki. Karnınızı okşayıp konuşmayı deneyin. Ben öyle yapıyorum işe yarayabiliyor.
ozlemm58 Bende 28. Haftalarda çok az hissediyordum araştırdım biraz normalmiş o haftalarda bebekler karakterlerine göre hareket edermiş bebeğim doğum pozisyonuna girdikten sonra eskiye döndü baya bi hareketli maşallah 😊
Poyras Deletedmom_6 abartma daha yeni hafifçe tık tık yaptım parmağımla o da bana pıt pıt olarak dönüş yaptı bunları bilmek için doktor olmaya gerek yok bence
Deletedmom_6 Poyras cahil cahil konuşma ya doktordan dahamı bilgilisin sen doktor dürtme dedi işte götümden uydurmadım
Poyras Deletedmom_6 bence götünden uydurdun gibi geliyor doktora gittiğimde çocuk kendini göstermediğin de doktorum bile karnıma kaç defa dokunup hareket ettirdi ahlaksızlığın luzumu yok doktor seni biraz salak bulmuş dalga geçmiş