gozdeyagci morsumbul Dini olmasa da Türk kadın hükümdar var Tomris. Ben ikinci defa kız çocuğum olursa adını öyle koyacağım. Çok güçlü, olduğu yerde adından söz ettiren bir hükümdar ve en önemli hükümdarlardan biri olarak geçer :)
morsumbul gozdeyagci evet güzel ama böyle daha naif daha modern olsun istiyorum şimdi sende çok şey istiyorsun diyeceksiniz 🤭
Withminou morsumbul ben ecmel koyucam nasipse. Anlami “cok güzel kiz” demek. Koymakta ki niyetim de hep şu’ydu “rabbim akli, fikri,ruhu, fiziği, sağligi, ruhu, ahlaki cok guzel bi kizim olsun” bu niyetle koyucam ins rabbim niyetimi kabul eder
Moonlight38 morsumbul İkranur ~ Allahın Adıyla Başlayan Nurlu İnsan anlamına geliyor, değerlendirebilirsiniz.
morsumbul Moonlight38 nur isimlerinde ağırlık olduğunu hatta içerisinde nur olan isimlerin çok hastalandığını duydum
linsmea oznur-01 canım bu ismi benim eşim de önerdi ama normal ze ile yazılan zümra: topluluk demek. Peltek z (zel) ile yazılan zimra: dediğiniz anlamlara geliyormuş. Böyle öğrendim araştırınca. Sizin de bilginiz olsun. 🌸
morsumbul Eslem3543 eslem ismi güzel ama 🤦♀️😂Mustafa topal oğlunun bir şarkısı var eslem beslen karşı beri seslen diye bana direk o şarkıyı çağrıştırıyor 😂
morsumbul Ilk_anneligim Nazende güzel aslında ☺️ama neden bu isme bayıldım kızımın olmalı diyemiyorum 😟
morsumbul R_kilic Sare ve Serra ikisinde güzel sanki baktıklarımın içinde birde afra var bunlar biraz yattı aklıma
morsumbul Buseyllzr adı ile güzel günlerde yaşasın canım erkek isimlerin de doğa isimleri çok daha hoşuma gidiyor ama kızda daha farklı anlamı ne diye sorsunlar aaa ne güzel anlamı varmış desinler diye isim ararken isimsiz kaldım🙈
Muallime_97 morsumbul Zeyneb ismini çok seviyorum Eşim ise Asya Zeyneb Asya koyabiliriz kız nasip olursa
Muallime_97 morsumbul bizde de çok var inanın ama Peygamber efendimiz de gelen kız çocuklarına Zeyneb ismini verirmiş sırf bu yüzden bile koymaya değer diye düşünüyorum
morsumbul Muallime_97 aslında bir ara düşündüm Zeynep yanında daha farklı bir isim ile koymayı ama iki isim söylemem tekini kullanırım oda doğru olmuyor