morsumbul Kızıma isim bulamıyorum ismi beğensem anlamını anlamını beğensem ismi beğenmiyorum hem dini olarakta anlamlı hem güzel olsun istiyorum varmı önerileriniz
Buseyllzr morsumbul Ben Eylül koyacağım kızımın ismini. Ama bu isimlerde çok hoşuma gidiyor Zeynep Duru Bade Arya İpek
morsumbul Ilk_anneligim Rabbim adi ile büyütsün inşallah ya çok üzgünüm hiç mi insanın içine bir isim sinmez her bulduğuma bir şey diyorlar lakap buluyorlar hevesim kalmadı
morsumbul Yasminadem ilk kızımın adı Hira❤️çok seviyorum adını ama 2.ye isim bulamadım mutsuz hissediyorum kendimi
Buseyllzr holly Eylül ayı bana hep uğurlu gelmiştir bu yaşıma kadar onun için bende çok özel bir yeri var 😚 sağlıkla buyusunler inşallah 😍
morsumbul Ilk_anneligim çok haklısın ama bu dediklerini düşününce geriye isim bulamadım 🤦♀️doğum yapmak üzereyim ve hala yok içime sinmiyor her gün saatlerce bakıyorum anlamını beğenmiyorum ismi beğenmiyorum 🤷♀️
Ilk_anneligim morsumbul Yani aslında çok işim var. Bunlar sayılı isimler. Nasıl isim sevdiğinizi düşünün. Mesela ben klasik isimleri de severim. Ahsen Dilruba Gülce Nazende gibi gibi
Eslem3543 İlk kızimin ismi Eslem anlami en dogru hakikatli selametli demek şmdi tekrar kızım olucak onada Ahsen koyucaz oda ziyade güzel demek belki fikir olur 🙂
morsumbul Eslem3543 eslem ismi güzel ama 🤦♀️😂Mustafa topal oğlunun bir şarkısı var eslem beslen karşı beri seslen diye bana direk o şarkıyı çağrıştırıyor 😂
morsumbul Ilk_anneligim Nazende güzel aslında ☺️ama neden bu isme bayıldım kızımın olmalı diyemiyorum 😟
kucucukminicik-55 Âlmina 🙂 mekke’de ki bir ağacın ismi ve kutsal topraklarda yetişen bir çiçek ismiymiş.
R_kilic Bizde kız bebek bekliyoruz Zeyneb Nisa olucak inşallah Nisa Vera veya Zeyneb Vera da benim içime siniyodu karar veremiyodum eşim Zeyneb Nisa da ısrarlı olunca ona karar verdik. Bende dini açıdan ve anlamının güzel olmasına dikkat ettim hep son kararımız bu şekilde oldu 😇🌸
morsumbul R_kilic Sare ve Serra ikisinde güzel sanki baktıklarımın içinde birde afra var bunlar biraz yattı aklıma
morsumbul Buseyllzr adı ile güzel günlerde yaşasın canım erkek isimlerin de doğa isimleri çok daha hoşuma gidiyor ama kızda daha farklı anlamı ne diye sorsunlar aaa ne güzel anlamı varmış desinler diye isim ararken isimsiz kaldım🙈
holly Buseyllzr katılıyorum Bnde baktım konulmasında bi sakınca yok. Zaten her İsim Kuranı Kerim’de gececek die bi kural yok. Kendilerince konuşup vaaz veriyorlar burda. Kızım 11 aylık dünya tatlısı çok sevimli sempatik bi bebek. İsminin yansıması Bnce 🥰💕
Buseyllzr holly yani herkes istediği ismi koyabilir kimse kimseye karışamaz yargilayamaz illa herkes için anlamı olmasına gerek yok bir ismin benim için anlamlı bir ay olduğu için Eylül istedim mesela başından beri önemli olan da bizim içimize sinmesi ağzı olan konuşuyor 🤷 Allah bağışlasın Eylül bebisler hep tatlı uslu oluyor gördüğüm kadarıyla 😍
busraaaugurrr Ilk_anneligim İnanın geçende bu konuyla ilgili bende yazdım herkesin kendi tercihi tabii ama Mavi,Güneş,Nazar,Vera,Pera,Yaz,Mira ,Lila,Su ne bilim ilginç ilginç isim koyuyorlar değişik olsun diye bayağ saçma isim koyuyorlar 🤷🏼♀️