Dark annesivekizi Rica ederim. Ben o yüzden 37+0 da doğum yaptım. Hic bekletmiyorlar haftaniz büyük ise. Hazırlıklı olun
annesivekizi Ayse2403 doktor ne dedi peki tehlikeli bişey mi. Ben hiç bilmiyordum psikolojik zannediyordum iyi ki sormuşum. Şimdi belirtilere baktım da sanırım bende de var. Bi de normal kan tahlilinde çıkıyor mu yoksa detaylı tahlil mi istiyor doktor.
Ayse2403 annesivekizi annesivekizi kontrol altındayken tehlikeli değil ama kendi halinde atlatılacak bi hastalık değiş bence evet bi kan tahlilinde anlaşıldı sonra doktorum hastaneye giymemi söyledi ben Almanya’da yaşıyorum hastaneye acil durumlarda gidiliyor diğer türkü doktor klinikleri var doktorun kliniğine gidiyoruz
Minis123 Bende 34+2 oldum gece çok kaşınmaya başladım dilim bile kaşınıyor düşün yani yarın doktora gideyim barin
annesivekizi ozlem5757_ saçımdan tut ayağıma kadar her yerim kaşınıyor ya. Doktora gidicem ama önemli olabilirmiş sen de git istersen
Esma12345 annesivekizi kuzenimde öyleydi uyuz olmuş gelen yabancılarda uyuz gelmiş ülkeye baya insan insan uyuz suan
annesivekizi Esma12345 ay yok uyuz değil bence. Allah korusun en çok korktuğun hastalıklardan biri. Belli bi yerim kaşınmıyor tüm vücudumda var ve kaşıyınca geçiyor yani uyuz gibi değil
Eslem3543 annesivekizi yattigim zaman daha fazla oluyor ve asiri sinir bozucu bir şey 😢 gün içinde fazla yok
Sinemmmmm58 annesivekizi brnde bugun geldim kontrole karaciger enzimlerine bakmak icin kan verdim sizde bi gidip.kan verin derim cildiyeye yonlendiriyor oda uyuza bagliyo ama ben uyuz oldugumu dusunmyorm
Sinemmmmm58 annesivekizi bi hastaneye git kuzum sen karaciger enzimlerine baktir.ihtmal etmeden doguma kadar gidiyo cunku