Ozum12 Elifguntepe_41 mantıklı olanı yapıyorsunuz aslında ünisex hem kıza gem erkeğe de kullanılır çok amaçlı gibi ileri dönük düşünmüşsünüz 😊
EEizm Dilara71 Ben ne alacagimi da bilmiyorum. Hep kıyafete bakıyoruz. Sanki başka bir şey lazım değil 😁
bo1362911 Ozum12 27. haftadaym yeni aldm kiyafet utu yikama tum hazrliklar 35. haftada biter diye dusunuyorm 😍😍
Serap26_ 27 haftalikken cinsiyetinden iyice emin olduktan sonra e bebek ten herseyini komple eşimle aldık şuan 29 haftalık olduk
Almisinkardesi Ben bu konunun biraz maddiyata bağlı olduğunu düşünüyorum . Yani para olduktan sonra 1 günde tüm eksikler tamamlanıyor ama para olmayınca ele geçtkçe küçük küçük alınınca da asla eksikler bitmiyor
Efnan Almisinkardesi evet bende öyle düşünüyorum o yüzden alacağım yere para biriktirdim 2-3 milyar kadar 😅😅😅
FSCMK Ozum12 en güzeli zaten çabuk büyüyorlar masraf edip kıyafet almaya gerek yok olanlarla büyüsünler 🥰sağlıklıca alırız inşallah
Lavanta27 Ozum12 12 haftalıkkenilk aldım 16 haftalıöım aldım sonra yine yani beğendiyim şeyler olunca alıyorum valla tabi kıyafet dışında daha birşey almadım onlar erken bakım ürünlerini son aylarda almayı düşünüyorum 😊
Lavanta27 Ozum12 olur inşallah bunlar hall olunur şeyler 2 3 günde yeter aslında çıkıp toplu alına bilir ama yorucu olur biraz🙈🙏🏻