SevimlimX Ozum12 29. Haftada aldım kıyafetlerini beşikte aldım bir aydan eve gelecek zaten iki ayım falan kaldı Bence beşik alacksaniz onun birde yapılıp eve gelip montajı var onu gözönüne alarak alın
Ozum12 Deletedmom83940 ben 23 haftadayım ve daha hiçbirşey almadım ama çoğu kişi üç aydan sonra yani 12 . Haftadan sonra almaya başlamış kimide cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlamış canım
De25 Ozum12 biz belki memlekete erzuruma da gidebiliriz doğuma o yüzden dedim herşeyim.hazir olsun zaten çok pahalı herşey şok içindeyim 😶
UyanHatice Bişey sorucam 1 numara bez aldım 2ve 5 kg markası sleepy bana çok küçük geldi normalmi sizce 😊
Elisam123 Ozum12 son ayda almıştım herşeyi çok da abartmamak lazım diye düşünüyorum zaten ilk bebeğe çok fazla hediye geliyor kıyafet çok almamıştim
Nazzsahann Ozum12 ah bende suradaa bekleyeyim liste yaptık yavaştan başlıyoruz 21. Haftamdayim eksikler neler ekstra düşünüp düşünüp yaziyorum
FSCMK Ozum12 ilk kızımda 21 haftada detaylı ultrasondan sonra toplu alışveriş yapmıştım gerisinide doğana kadar ufak tefek almıştım bunda da 20+4 haftalığız ablam yeğenimin küçüklüklerini verdi sağolsun geri kalan eksikleri de bir ay içinde tamamlıycam
Ozum12 FSCMK bende küçüklük yeleklerimizi vs alıcam annemden kayınvalidemden rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😊
FSCMK Ozum12 en güzeli zaten çabuk büyüyorlar masraf edip kıyafet almaya gerek yok olanlarla büyüsünler 🥰sağlıklıca alırız inşallah
EEizm Dilara71 Ben ne alacagimi da bilmiyorum. Hep kıyafete bakıyoruz. Sanki başka bir şey lazım değil 😁