Rumsa
Merhaba canım, tabii ki elbette yardımcı olurum seve seve. Ben şu anda düzeltilmiş 34.hafta normal şartlarda 35.haftadayım.
Enfeksiyona dikkat ederek ve bol bol istirahat ederek bugünlere geldim çok şükür. Asla 30 haftalar göremeyeceğimi düşünüyordum. Şu an sen de böyle hissediyor olabilirsin çok iyi anlıyorum çok normal bizim için. Bol su içtim sürekli dua ettim. Pruloton ve progestan kullandım onun dışında benim çok erken haftalarda kasılmalarım başladı ve magnezyum kullanmaya başladım. 28.haftada sancılarım oldu ve malesef adalat kullanmaya başladım. Ne kadar etkili oldular bilmiyorum çünkü kasılma ve toplanmalar hergün olmaya devam etti. Her geçen güne şükrettim. Rahim ağzım 30 ların altına düşmemişti 28 e kadar ama hunileşmem çoktu. 30.haftada 23mm 34 de 15mm ye düştü.
Allah koruyor gerçekten. Sen elinden geleni yap, gerisi için teslim ol Allaha. Bu rahatSızlık herkesdr farklı seyrediyor. Bebeği sadece dikiş tutan bir arkadaş vardı. Dikişi alındı doğmadı bebek 40ı gördü resmen. Yani olmaz diyorsun ama oluyor. Sende 28-30 olduğunda biraz rahatlayacaksın inşallah :)