Guzucuk25 Peelinn dene gercekten pişman olmazsın ben artık nemlendirmiyirum bile normal emziriyorum önemli olan göğüsleri nemli tutmak eczaneden al sen yine garanti olsun
Guzucuk25 Peelinn postlari karistirmisim gogus uçlarına da kantaron sürüyorum hemoroitte de kantaron kullandım malzeme aynı olunca yorumları karıştırdım
uykularharamoldu Peelinn 😂😂 fitil yazdı iki günde bir kullan dedi. Kullandım baktım olmuyor alıştık birbirimize 😂 silerken falan hissedemeyince tuhaf oluyorum nerede bu diye 😂😂 bu arada banyodayken sıcak su tutarsan acıyı biraz hafifletiyor
Eda3 Peelinn yeni gördümmm hamilelik öncesinde de yaşadığım problemdi 😞😞 kabız olmamaya çalış canım en önemlisi o kadar ilaç denedim zeytinyağı kadar işe yaramıyorlar bolca yatmadan zeytinyağı ile tampon yap sür 2 güne gidiyor öyle yapınca inşallah geçer
asheleyi Peelinn Canım evdeki yöntemler kalıcı olmuyo çok denedim. Eczanedne hemopropin krem al içeriği doğal ve çok etkili. Ama kabızlığı da çözmen lazım bol lifli gıdalar tüketip bo su içmeye çalış.
Nessozz Peelinn benim de 1 haftam kaldı bebek baskısından sanırım meme çıktı. Her gün ılık duş alıyorum, proctolog krem sürüyorum. Dün zeytinyağı sürdüm burda bir akadaş söylemişti, gece de üstüne yatmayınca baya bi iyi geldi. Bir dene istersen.
Aycegul Peelinn bir aydır dış tromboze hamoroitle yaşıyorum ağrı sancı oturup kalkamıyorum tuvalete çıkınca kabızda olsam ishalde olsam mahvoluyorum sonrasında dört beş saat😥 hala dışarda meme ve en ufak bi ıkınmamda makatta aşırı baskı hissediyorum