Peelinn Sevgili anneleeeer , hamilelikte kabızlığa bağlı hemorit sorununuzu nasıl çözdünüz? Popodan dışarı çıkan bir şey var ve ilk kez yaşıyorum. Ne kabızlık düzeliyor ne bu 🥲 siz evde doğal yöntemlerle geçirebildiniz mi?
Ozlm06 Peelinn aynı dertten bende muzdaribim ya bir hafta oldu bende kabızlık sonucu oluştu ve gitmiyor ılık suyaylada gitmedi doktra sordumda genel cerrahi doktryla görüş dedi 🙈
uykularharamoldu Peelinn bende de çıktı canım. Doktor doğumdan sonra anca geçer dedi. Ben basur memesiyle yaşamaya alıştım artık 😂
Guzucuk25 Peelinn canım bende ilk gebeligimde yaşadım gerçekten 3 tane iğde büyüklüğünde aşağı doğru 10 gün ağladım çektim çaresini kantaron ve zeytinyağında buldum pamuğa dök ve oraya koy yumusasinlar inan Bi kaç güne düzelecek yaklaşık 20 gün önce de 2.dogumu yaptım bu sefer doğumdan sonra çıktılar.2 günde hallettim ama her tuvalet ihtiyacında yenilemen gerekir
Paramedikannee Peelinn canım son haftalarda bende de oldu maalesef bazen geçiyor gibi oluyor sonra yine aynı doğum sonrası düzelmesini umut ediyorum . İşin garip kısmı kabızlık gibi bir sorunum olmadı sanırım bebişin baskısından kaynaklı benimki
Peelinn Paramedikannee gebelikten sonra düzeliyormuş evet , benim kabızlıktan oldu ama normalde baskıdan da oluyormuş,ya da progestan hormonu yükselişinden damarlar genişliyormuş. Bişey yaptınız mı geçmesi için? Acıyor ya :(
Paramedikannee Peelinn doktorum proctolog diye krem yazdı. günde 3 kez kullanıyorum ilerleme yada gerileme olmadı henüz ama acısı geçiyor en azından birde ılık duş iyi geliyor tavsiye ederim
Peelinn Paramedikannee ben de sürüyorum onu da içeri gitmiyor 🤣🤣 ay bi bebiş doğuracağım diye ne hallere düştüm diyorum ya bazen . Hepimizin sorunları bi an önce düzelir umarım
uykularharamoldu Peelinn 😂😂 fitil yazdı iki günde bir kullan dedi. Kullandım baktım olmuyor alıştık birbirimize 😂 silerken falan hissedemeyince tuhaf oluyorum nerede bu diye 😂😂 bu arada banyodayken sıcak su tutarsan acıyı biraz hafifletiyor
busekoraltan Peelinn bende 27 senelik hayatımda böyle bişi hiç yaşamamıştım. Hamilelik sağolsun görmedıgımız şeyleri gördük. Ben ilk farkettıgımde ağlamıştım hatta. Önerisi olan varda bende bekliyim burda 😀
Guzucuk25 Peelinn dene gercekten pişman olmazsın ben artık nemlendirmiyirum bile normal emziriyorum önemli olan göğüsleri nemli tutmak eczaneden al sen yine garanti olsun