SwiftyGirl Suleermz gitmişsiniz zaten :) bu bebişler bizi bekletecek anlaşılan :) benim de çok sık kasılmam oluyor ama ağrı hissetmiyorum umarım acı eşiğim yüksek olduğu için hissetmiyorumdur da gerçek kasılmalarda da çok hissetmem 🙏🏻
Suleermz SwiftyGirl bende yalancı sancı olduğunu düşündüm ama sabah 11 den itibaren çok zorladı cuma günü nstde 50 küsurlerde çıktı sancım hissetmiyordum ama bunlar çok kötü yaptı belki açılmam ilerlemiştir diye gittim ama maalesef 😔
Tazeanne0134 Suleermz ay hadi sağlıkla gelsin inşallah benimde sancım var ama yarın sabah zaten randevum var bakalım
Antevortes Acilma bi anda da artabilir ya arkadasimin oyle olmustu insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bir an once
Antevortes Suleermz squat yapmak ise yarayabilir. Bagdas kurup oturmak falan. Kendinizi kasmayin. Kastikca ilerleyemiyor olabilir
asilveyigit Suleermz o geleceği zamanı bilir çok fazla düşünüp kendinizi strese sokmayın. Bebekte strese girer
Suleermz asilveyigit stres değil ama o gün bu gün mü diye kalkıyorum her sabah istemsizce düşünüyorum yani
Suleermz Antevortes günlük 30 40 squat yapıyor 15 dk egzersiz merdiven inip çıkma ama bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🌸
Zxcwere Bugün bende aynı şikayetle gidip 2 cm açıklıkla döndüm dediğiniz gibi oturduğum yerden kaldırıyor bu sancı. Acaba ne yapıyorsunuz buna dayanmak için perşembe günü gel dediler bana ama uyuyamıyorum oturamıyorum nasıl dayanabilirim?
Suleermz Zxcwere pilates topu üstündeyim sıcak duş aldım artık saç ucumdan topuguma kadar ağrı çekiyorum resmen bu kasılmalar sancılar çok yormuş durumda şuan beni
Zxcwere Suleermz allahım yardımcımız olsun inşallah 🌿 ❤️ benim de biri belimi ayırıyor kemiklerinden tek tek sanki 7 dakikada bir fırlıyorum ayağa 15 dakika uyku uyuyamıyorum ve çok yorgunum inşallah çok uzun sürmez