Jan91 Merhaba 🌸 yazın depend terletir mi, pamuk tan mi? bilemiyorum, daha once kullanmadim, yazın kullanan oldu mu? pamuk mu yoksa alerji ve s. yapar mi
Hazalaskin Jan91 canım henüz kullanmadım nasip olursa ay sonu Doğum bekleniyor ben aldım dependi çok kolaylık olacağını düşünüyorum zaten 1-2 gün depend sonra pedle devam ediliyormuş o yüzden 1 paketle aldım içerisinde 9 adet var ama bence böyle çokda rahatsız durmuyor ince bi kere bide yumuşak içi pamuklu gibi
MinnieMouse Jan91 doğumdan sonra 1-2 gün kullanıyosun en fazla canım ve bence kullanışlı ben memnun kaldım. Sonrasında normal ped kullanmaya devam ediyorsun. 40 gün 😅 depend hastanede kullanıyosun ama eve geçince kullanamazsın
Ela000 Jan91 bence olmazsa olmaz. Sezeryan oldum ağustosun sıcağında ona rağmen dikiş yerimi acıtmadı. Kanamam ilk Bi hafta çok fazlaydı 1 paket tam yetti. Sonra pede gectim
eylulmucizesi27 Nerden alabiliriz acaba ebebekte var bildiğim kadarıyla başka satılan bir yer var mı 😌
Tugba_k5 Jan91 ben depend kullanmadim. Hastanedeyken hasta bezi baglamislardi hemşireler. Sonra ben normal e bebek de ki lohusa pedini kullandim eve geçince de orkide döndüm. Depend olmak zorunda değil
hunilimom Jan91 tabi ki olmazsa olmaz değil ama rahatlık açısından çok güzel Haziran ayında doğum yaptım normal. Kilot gibi ama içi ped önden bele kadar nerdeyse normal bir bebek bezi gibi düşün öyle bir pedi var orta da şimdi yine hamileyim fiyatı artmış ne yaparım bilmiyorum 😂
gurbetcianne97 Jan91 bana depent çok uğraştırıcı gelmişti. Doğum sonrası için özel ped kullandım altına da ayrı bişey vermişlerdi hastaneden ondan koydum. Depenti her değiştirceğinde komple altını çıkarma tekrar giyinme olayını gözümde çok büyütmüştüm. Ki doğumum normaldi ilk başlarda pijamamı bile yukarıya zor çekiyordum😂
EssoSavve Jan91 baya kaliteli bişey ben aldım inceledim de kalın değil özel bölgeye gelen kısmı ped gibi hasta bezlerine benzemiyor ilk doğumumda hasta bezi almıştım götü bezli bebekler gibi dolaştım ortada 😅 Öyle kanamam da olmadı ped bile yetermiş ama her doğum da birbirini tutmuyor. Bide İlk doğumdan sonra 7 ay adet olmadım inşallah bunda da olmam 🤣