Yagiloto Bir kapak batikonu ılık suya döküp üç gün oturdum 10 ar dakika geçti dış basurdu kan pıhtısı şeklinde aşırı ağrısı sancısı oluyordu çok şükür geçti tekrarlamasın diye her wcye girdiğimde yıkayıp ılık suyla vaZelin falan sürüyorum kabus gibiydi
elifinilki27 sansli_anne İnşallah muayene falan ederse acıtmaz çok korkuyorum ama böyle giderse de içime s*çıcam
elifinilki27 sansli_anne Muayene oldummm Korktuğum kadar acımadı şükürler olsun çatlak varmış bende krem verdi 10 güne geçer dedi inşallah hemen iyileşir doktor kibar davrandı inşallah sizde muayene olurken doktor kibar davranır
Sinemfidan sansli_anne bendede vardi ben hicbirsey yapmadim bende tuvaletimi yapsrjen cok zorlanıyodum. Simdi 32 haftaligim bir ay oncesine kadar çok kotu tuvalrtim gekdi ve o ikinmayla o et parcasida düştü biraz kanadi ama bidahsda o basue gitti cok kotuydu bisey bilmedigim icn de bisey surmemistim hic
Cerennntn sansli_anne benimde Vr 2 tane meme seklinde Bi ibrahim saaracoglunun isirgan otunu aldim onu yaptim biraz o iyi geldi Bide Sülük araştir canim netten basura iyi geliyor diyolar ameliyat olmakdan iyidir
Sinemfidan sansli_anne ah bide bana bana sor bacim benm normaldede bağırsak skntim.zaten vardi gebelikte iyice arttı denedim herseyi ama çözümünü bulamadim amalsef en son oyle oldu simdi hicbirsey kalmadi ama hala kabızlık sorunu cekiyorum dogumdan sonra düzelir buyuk ihitmal
sansli_anne Sinemfidan ah çok zor bacım çok benim de hamilelikte kaldı işte hâlâ çekiyorum inşallah seninde gecer 🤲
sansli_anne elifinilki27 ayy inşallah peki hangi kremi verdi ben bi krem aldım bakalım inşallah ise yarar
elifinilki27 Yagiloto Hamile değilim yeni doğum yaptım ilacım gelsin ismini yazarım ama bence sizde bi muayene olsanız çok iyi olur bir de doktor sıcak suya otur demişti
Yasemen16 sansli_anne geçen gün bende de çıktı ,kayısı tükettim lifli gıdalar tükettim bol bol su içtim 1 hafta içinde o 4 5 tane yumuk yumuk olan şeyler gitti hiç bilmediğim için çok korkmuştum bide devamli temiz tutun o bolgenizi
sansli_anne Yasemen16 kayısı alicam bende Evet çok iyi geliyor diyorlar Allah razı olsun tesekkür ederim. Birde krem aldım bakalım inşallah ise yarar
Denizbrhn Akşamdan Yarım bardak suyun içine 4 tane kuru üzüm 2 tane kuru erik katıp sabah aç karnına o suyu içip içindekileri yiyip deneyin işe yarıyor sizde de yarar inşallah