sansli_anne Kızlar özür dileyerek soruyorum ama 3 gündür makatta cam kesiği gibi acı var Büyük tuvaletimi yapamıyorum bugün 4. Gün büyük ihtimalle çatlak oldu hamilelikten kaldı maalesef ki başına böyle bişey gelipte evde uyguladığı yöntem var mı ?
Zambak55 sansli_anne benim ki ileri boyutta iki tane dış basur var kan toplamıştı o halde acile gittim dr hamile olduğun için parol dışında bsy yapamam dedi bir buçuk hafta çektim evde ağlayarak yürüyodum en sonunda sarı kantaron yağı aldım sürekli kullandım yavaş yavaş söndü pis kanda aktı keşke hamile olmadan önce ameliyat olsaydım diye çok pişmanım
elifinilki27 sansli_anne Ayyy aynı durum bende de yarına randevu aldım büyük tuvaletimin gelmemesi için dua ediyorum dün yaşamıştım bende böyle birşeyi WC’ye gitmeye korkuyorum
sansli_anne elifinilki27 vallahi bende aynıyım resmen ter döküyorum yapmadıkça daha beter oluyor bu sefer de
elifinilki27 sansli_anne İnşallah muayene falan ederse acıtmaz çok korkuyorum ama böyle giderse de içime s*çıcam
ecemnurturkan sansli_anne aynı sorun yıllardır bende de var ama sarı kantoron yağı kullanıyorum hemen rahatlamayıda hissediyorum doktor önermişti denemenizi tavsiye ederim pamuk yardımıyla tampon yapıyorum
sansli_anne ecemnurturkan bakalım bi krem aldım inşallah o ise yarar ama bunu da yarin muhakak alicam tesekkür ederim
Hilalya35 Benimde var doğuma gitmeyi oyuzden utanıyorum vallah dışarı çıkik sis duruyor ama bana bir zoru yok hiç ağrı yapmiyor🤭
sansli_anne Hilalya35 aman bacım yapmasin da vallahi ecel teri döküyorum üç gündür tuvalete gitmekten kaçıyorum
Melike464860 sansli_anne canım benim arkadaşım çok çekti. Hiç çare bulamadı en son birı söylemiş patatesi rendeleyip göğüs pedine koyup basur olan bölgeye koymuştu öyle geçti dedi. Nimet Rabbim günah yazmasın ama mecbur yaptım dedi.