Alparslanveannesii Alparslaninannesii 1082 de keseyim gördük 6 buçuk haftalikken ise kalp atışı duyuldu
Yarenn92 Alparslaninannesii ben keseyi gördüm canım 2 hafta sonra tekrar gidicem bebek ozaman net görünür dedi önce kese oluyor dedi doktor betaya bakmadı ama kan tahlili istedi bazı değerler için
MinnieMouse Alparslaninannesii 5+5 te vajinal ultrason ile gördüm canım. Karından baksaydi görünmezdi. İstersen bir hafta daha bekle.
Alparslaninannesii MinnieMouse cnm vajinal baktirrim ama hamilelikten sonra ilk defa gidecem o yüzden bekleyecek sabrım kalmadi, 😂😂
MinnieMouse Alparslaninannesii benim daha önce kaybim olduğu için doktor sormadan direkt baktı 😅 normalde bu haftalarda bakmıyoruz ama sizi kontrol edelim dedi. Tutunacak bebek her türlü tutunuyor zaten
Miiihhrii Canım ben 6+2 haftalık hamileyim daha henüz gitmedim bazen kese gözükmüyormus 6+5 de gideceğim inşallah çok acele etme istersen hem gittiğinde keseyi ve kalbi atışını da duyarsın ama yine sen bilirsin
Miiihhrii Alparslaninannesii inşallah canım amin Rabbim seninkini de kazasız belasız kucağına almak nasip etsin 🥰
Nokta43 25 bin neta hcg değeri ile 5+6 da sadece kesemi görebildim şimdi 6+3 deyim perşembe kontrolüm var