Efnanada Merhaba hanımlar 13 +3 haftalık hamileyken ultrasonda kız bebek demişti doktorum 3 hafta sonra tekrar gittiğim de erkek olabilir dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba ? Yoksa cinsiyet belli olmasi için şuan erken mi ?
Nurrr3517 Efnanada 14 haftalığım bana erkek dedi hala emin değilim kız değişebildiğini duydum ikisinde de çıkıntı oluyor çünkü ne kadarlıksın
Aslan02 Efnanada bana da 13. Haftada kız dedi doktorum simdi 16+4üm cuma doktora gidicem bakalım ne dicek😄
Svlyk Efnanada Canim zaten 16.haftada organ gelişimi tamamlaniyor. Ondan önceki dönem yanılma olabilir. Bize doktorum 12 de tahmin edebiliyorum ama 16 yi bekleyelim dedi. Sonra bizimki hep kendini kapattı 22 de söylediler o da pek emin bile değildi 24 25 ten sonra netleşti kız olacağı çok şükür 🙏🏻🤭 biraz daha beklese dogumda ogrencektik 😁
Emrezgi Efnanada bana da aynı dün dedi 13+4 Ken çıkıntı yok dedi kız dedi 3 hafta sonra netleşir dedi size sorum şu size çıkıntı göremediği için mi tahminde bulundu yoksa kemik yapısı filan mi
Efnanada Emrezgi sırtının dönük olduğunu bacakları kapalı ama %90 erkek gibi dedi neye göre dedi hiç bir fikrim yok açıkçası
nnnaaz Doğuma kadar kız denilen bebek erkek doğmuş görümcemin ikii gebeliğindede :) alışveriş yapmak için sabıraızlanıyorsanız birkaç ürün alın ama nötür renkler olsun biraz içini rahatlatır ☺️
Gul_naz97 En net 16 haftada belli oluyor ya da ayrıntılı ultrason çekileceği zaman onun öncesinde yanılma payı çoktur . Bana da erkek dediler 1 ay sonra ayrıntılı ultrasonda kız olduğunu öğrendim :)
Cananyildiz Efnanada şuan 16+3 o zaman ve cinsiyet kesindir ama olabilir demek yine yanlış net birsey söylemesi gerek Organ oluşmuştur artık. Mesela benim 16. Haftada %100 kesin kız buda organi diye göstermişti
Emrezgi Cananyildiz benim 13 Ken baktı canım 😊yoksa bende emin konusurdum fakat yine de bir acaba oluyor işte çıkıntı göremediği icijn kız dedi
Cananyildiz Emrezgi banada 13te pipi goremedim ama çıkıntı büyük emin degilim kızda olabilir erkekte demisti 😂 15. Haftada kesinlesti kız olduğu 😂
Nurrr3517 Emrezgi bende çıkıntı var bariz belli %90 erkek dedi yüzde onluk kafa karıştırıyor hala bariz de var ama yanılmalar çok fazla olduğundan insan bekliyor merak ediyor
Tospikannesiiiii Efnanada 12 lerde erkek gibi hissettirdi 14 de çıkıntı var ama erkek diyemem dedi 15 de başka doktora gittim kıza benziyor haftaya gel netleştirelim dedi 🤣
Emrezgi Tospikannesiiiii işte insan çok tereddütle kaliyor çıkıntı göremedim kız dedi ama ben erkek hissediyorum