Evheniserrr 34+3 deyim kaburgalarım kırılıyor gibi hissediyorum.. Kaburgalarım ağrısından mide yanmasından sırt bel ağrısından birde küçük hanımın hiç uyumamasından kaynaklı hiç uyuyamıyorum. Strese girdim iyice uykumu alamadığım için
Sdfrgnr cheryyy46 ahh ayni ben suan 20 haftadayim ve hala ayni sekilde kaşıntı ile uykusuzluk problemim devam ediyor kotu tarafi kasintinin neden olduğu belirsiz🤷🏻♀️ birsuru tetkik testler yapıldı hic bir sorun yok dogurana kadar bu şekilde gidecek diye dusunuyorum artık
cheryyy46 Sdfrgnr aynen öyle bir yerden başlıyor sanki sinek ısırığı gibi kasınmayan yerim kalmıyor kafayı yicem ya umarım kısa sürede geçer
Melekk-911 dml33 dün yaptım canım da bebeğimin sarılıgi yüksek çıktı bugün , kuvoze aldılar. Onu orda bırakıp eve döndük 😭
dml33 Melekk-911 hayırlı olsn cnm olsn uzulme bnmde ilk kiz ole olmuştu çok kalmio sarılıkta 1 2 gün genelde eve gelip gitmişti bnmki ole daha zor gelmisti bana en azinsn baştan olunca çıkınca rahatca emzirrirsn sütünde cogalir o sırada dinlen bolca