Momaslan Ekosi 35+4 üm bende hafif horlamam oluyor. Ödemim çok var doktor bu sebeple oluyor dedi. Günlük su 4 lt yürüyüş, pilates her bişey yapıyorum ama tıkanıklık horlama geçmiyor😟
hemsire_1_anne Liyasmum gelmiyor gelmiyor 🥲 39+3 hala yalanci sancım bile yok 🥲🥲 karnımın içinde bı bitarafa devirip totusunu yatıyor bı bitarafa tembel cocik 🤣
Liyasmum kubra-1995 bende 34+1 im dün kontrolde öğrendim döndüğünü , 37 ye kadar bekliycektik zaten dönmesini
Babybaby033 GriMavi benimde hep sağıma yatasım geliyor sürekli kendimi geri sola döndürüyorum dalınca bir bakmışım yine sağdayım hemen kendimi sola döndürüyorum
Sibeltug 58rabis yaaa ay bi değişik oldum okuyunca 🙈 allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsn gözünüz aydın🥰nasıl oldu normal mi nasıl geçt müsait zamanda yazarsan çok sevinirim ☺️ İnşallah benimde bugün yarın olur doğumum ama hiç ışık yok🤦♀️
58rabis Sibeltug olur ins sancı çektim hemen gelmedim gemen gitmeyin okuyun bolca inşirah süresini ins tez zamnda doğum yaptım kuzum
bahar-ebru Buton olayını anlayamadım kızlar. 34 haftalıkken geliyor yazmışsınız. Uygulamayla alakalı mı
Liyasmum bahar-ebru evett bebegin bölümüne girin , en aşagı kadar yazıyı kaydırın , bebiş dogdu butonu görüceksiniz , genelde 34 te çıkıyor
Liyasmum Erayhilal ayy allahım sağlıklı kavuşmayı nasip etsin , ben daha çok heycanlanıyorum siz böyle yazınca 😃
Erayhilal Liyasmum vala bu zamana kadar bende yazanlar kadar heyecanli oluyodum 😀😀 simdi zirvede yasiyorum😀 cok tesekkur ederim ❤️🌸