Liyasmum kubra-1995 bende 34+1 im dün kontrolde öğrendim döndüğünü , 37 ye kadar bekliycektik zaten dönmesini
Erayhilal Liyasmum vala bu zamana kadar bende yazanlar kadar heyecanli oluyodum 😀😀 simdi zirvede yasiyorum😀 cok tesekkur ederim ❤️🌸
H-atun Liyasmum ben 34+4 🥰 yalancı sancı nasıl oluyor ben hiç bişey anlamadım sadece gobek deliğime ve sag tarafına tırnak atıyo benim kız gibi hissediyorum ⅔ gundur 😊
H-atun Liyasmum ozaman kasıklarda falan hissetmem gerekli😅 karnımda agrı var ama kasıklarımda yok teşekkür ederim🥰
Msl22 Liyasmum Tam olarak bennnn inan geliyor canim gunler su gibi akıp geciyor heyecan korku her bir gun daha eklenerek çoğalıyor bana suan 36+4 üz bana da su 36 hafta bitmek gelmedi gunler gecmedi yani 😏
58rabis Sibeltug olur ins sancı çektim hemen gelmedim gemen gitmeyin okuyun bolca inşirah süresini ins tez zamnda doğum yaptım kuzum
Bsraermis8 Esosunannesi_ evett 40+4 te yemistii Allah’tan ciğerine sıçramadii . Mideyi yıkadılar falan
Erayhilal Esosunannesi_ yerimiz bizimde rahat sanirim ama tup bebek oldugu icin riske atmak istemedik iri bebekmis birde prenses sezeryan dedi 🥰😀
Gokceh Liyasmum 37+2 olduk ve artık gerçekten çok zorluyo ayaklarım fln hep ödem oldu bi hayırlısıyla kurtulsaydık 🙏🏻😅