Pnr_2021 Liyasmum Aynen canım. Doğsun sağlıklı bir şekilde de hafiflemek istiyorum çünkü evdeki oğlumla ilgilenemiyorum
dml33 Liyasmum otrurken bile zorlaniyorm kaburgaya batio bi sağ donuom bi sola dik otursm olmuo 😀ilk hamileligim çok rahattı bu tam tersi resmen
EsmaNur1412 Bizde 38 olduk ama tıkk yokk az az suyum geliyo ama acilmam falan hicbirseyim olmadigi icin gelmiyoooooo. Napax artik son 15 gunumuz kaldi zaten🤕
gzdomural Jd16 hayırlısıyla kucağıgınıza alırsınız insallah nasıl gün verdiler evde oturdum sancı bekliyorum doktorlar şu gün olur demiyorlar merak ettim p yüzden 38+4 oldum ama sancı falan hiçbir şey yok sezeryan günü mü verdiler acaba
Eda4119 Liyasmum sen kaçtasın canım gelir bi bakmışssın 36 değil 38 falan olmussun hatta doğurmussun gerçi suan bu 36 bi bitmedi gibi geliyor bana 😂😂
Liyasmum Eda4119 daha 34 üm :( çok var , Ama o kadar hareket ediyor ki dışarıdan kafasını topuklarını her şeyini seviyorum 😂 uyutmuyor deli 😅
Svmbstp Liyasmum 34+2 den selam, ben benimle kalsın istiyorum korkudan 😂 ama doktora da sürekli ne zaman ne zaman diye soruyorum 😂 Hergün odasına girip bakıyorum bi ama karnımda kalsın da istiyorum 🥴😂😂
2107 Liyasmum 36haftadayız bende de 34haftadan cıkdı bebek doğdu butonu sancılar cok gunu gunden artıyor cuma gidicez nst sancım cıksa alıcak doktor
Esosunannesi_ Liyasmum 😂😂 kaynanam geldi doğum için kadın gözlerimin içine bakıp o müjdeli haberi vermemi bekliyo 7/24