Minigim1360 Kızlar Allah aşkına şu mide yanması na bi çözüm söyleyin ölüyorum uyumuyorum ağzıma geliyor o ekşilik artık ilk cocugumdada mide yanması olmuştu ama bu kadar değil uyku uyuyamıyorum kac gündür ağlıyorum artik
mucizevar Minigim1360 bende öyleydim 27 haftama girdim doktorum lansor verdi ilaç olarak yaşadıgımı hissettim.daha önce de vermıstı almamıştım ama. Bu sefer mecbur kaldım hiç yatamıyordum çok zor o şekilde yaşamak.şimdi ilacı kullanıyorum nadiren yanıyor
benimmdunyamm Minigim1360 of benimde midem çok yanıyor gavisgon içtim iki kere geçmedi resmen boğazıma kadar yaktı
OOzii Minigim1360 gaviscon canım aninda etki ediyo bende oyleydim doktor verince cok rahatlatti süt salatalık flaan beni daha da tetikledi bi srup iyi geldi
Yigitkeriminannesi Tgcesstrk bana da rennie Duo verdi ama nasıl kullanılır bilmiyorum sadece yanma olunca mı aç tok farkediyor mu
Melekipek Tgcesstrk ay ben şişeyi dikiyorum bazen kafama öyle kaşık falan uğraşmadan arada o bile kesmiyo 😅ama favori ilacım kesinlikle
Merve6494 Doktorun yazması önemli ama rennie güzel şurup diğerleri iyi gelmiyo bana gastritim var o yüzden galiba
Minnigin-annesi0 Benim de miğde yanmam oluyor. Nadir ama sık sık ben bir tane sade soda içiyorum. İlerleyen saatler de de havuç yiyorum. Anında kesiyor. Denemelisin.
Gozanca Minigim1360 ben migde ameliyatliyim hep yaşıyorum yanmayı eskiden soğuk sütü kafama dikince geçiyordu şimdi az yaninca süt cok yaninca renne duo içiyorum. Rahatım